Tuotekehityslaborantti

Hakuaika päättyy: 16.08.2017
Yksikkö: Orion Diagnostica
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Yksikön kuvaus: Orion-konserniin kuuluva Orion Diagnostica edistää terveydenhuollon tehokkuutta ja yksilöiden hyvinvointia tuomalla ratkaisuja hoitotilanteisiin sekä hygieniatestaukseen. Tarjoamme erityisesti lähitestausta tekevälle asiakaskunnallemme nopeita, kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä sekä kliiniseen että hygieniatestaukseen soveltuvia ratkaisuja. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niitä myydään maailmanlaajuisesti.
Tehtävän kuvaus: Tulet työskentelemään tuotekehityksessä laborantin tehtävässä. Päätyösi on osallistua erityisesti uusien innovatiivisten tuotteiden tutkimus- ja tuotekehitysprojekteihin. Tehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti laboratoriotöiden toteutus ja dokumentointi osana projektitiimiä.

Edellytykset: - Laboratorioanalyytikko, laboratorioalan perustutkinto tai vastaava
- Työkokemus laboratoriotöistä
- Kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn
- Olet oma-aloitteinen
- Vaadit paljon työn laadulta
- Osaat kuunnella muita ja ottaa huomioon heidän näkemyksiään
- Osaat suunnitella ja organisoida työpäiväsi tehokkasti
- Olet joustava ja sopeudut vaihtuviin tilanteisiin
- Olet positiivinen, tarkka ja huolellinen
- Riittävä englannin kielen taito
Tarjoamme: Pääset työskentelemään yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksistä. Olet osa tuotekehityksen moniammatillista tiimiä, jonka tehtävät ovat mielenkiintoisia, monipuolisia ja tarjoavat haasteita. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi näkemällä tuotteen koko elinkaaren ideasta tuotteeksi.

Lisätietoja tehtävästä: Mervi Ylianttila, p. 050 966 3351
Pe 21.7. klo 14-15

Tuula Romppanen, p. 050 966 3770
To 27.7. klo 13-14
Ti 15.8. klo 9-10Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa