Pakkauslinjan asentaja

Hakuaika päättyy: 20.08.2017
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Turku
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Yksikön kuvaus: Turun lääketehtaan Voideosastolla valmistetaan ja pakataan lääkkeellisiä ja ei-lääkkellisiä voiteita ja geelejä ja Hormonigeeliosastolla nimensä mukaisesti geelejä hormonaalisiin indikaatioihin. Työtä osastoilla tehdään pääosin kahdessa vuorossa.
Tehtävän kuvaus: Haemme osastolle pakkauslinjan asentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Tehtävän tavoitteena on käyttää ja ylläpitää tuotantolaitteita edistäen joustavaa ja mahdollisimman tehokasta ja häiriötöntä tuotantoa.
Pääasialliset työtehtävät ovat:
- täyttö- ja pakkaustyö tuotanto-ohjelman mukaisesti
- tuotanto-ohjelman mukaiset tuotevaihdot, laitteiden ja tilojen puhdistukset
- linjojen ja koneiden asennukset sekä hienosäätäminen ajon aikana
- tuotantolaitteiden tuotannonaikaisten häiriöiden selvitys ja korjaukset sekä vikailmoitusten tekeminen
- tuotantolaitteiden ja menetelmien kehittäminen ja toiminnan ja laiteturvallisuuden parantaminen

Tärkeää kaikissa työvaiheissa on toimintaohjeiden ja lääketeollisuuden hyvien tuotantotapojen (GMP) ja suojautumisohjeiden tarkka noudattaminen sekä työvaiheiden huolellinen dokumentointi elektroniseen tuotantojärjestelmään.
Edellytykset: Edellytämme sinulta näyttöä teknisestä kiinnostuksesta ja osaamisesta (esim. muusta samankaltaisesta asentajan työstä) sekä halua sitoutua toteuttamaan yhteiset tavoitteet. Työssä tarvitset tietokoneen käytön perustaitoja sekä mielellään englannin kielen perusosaamista. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Odotamme, että olet perusasenteeltasi aktiivinen, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja huolellinen. Edellytämme myös 3-vuorotyö valmiutta.
Lisätietoja tehtävästä: 7.8.2017 alkaen Marko Alho, puh. 050 966 7360 tai Janne Harju, puh. 050 966 7103
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa