Account Manager / asiakaspäällikkö kotimaan myyntiin, Pohjois-Suomi

Hakuaika päättyy: 22.08.2017
Yksikkö: Orion Diagnostica
Paikkakunta: Oulu
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Yksikön kuvaus: Orion Diagnostica kehittää, valmistaa ja markkinoi diagnostisia testejä ja testiratkaisuja. Yrityksen erikoisosaamista ovat kliiniseen diagnostiikkaan ja hygienian seurantaan tarkoitetut helppokäyttöiset ja kustannustehokkaat testit, joilla voidaan edistää terveydenhuollon tehokkuutta ja yksilöiden hyvinvointia. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niitä myydään maailmanlaajuisesti. Ulkomaantoiminnan osuus liikevaihdosta on yli 80 %. Henkilöstöä Orion Diagnosticassa on noin 300, josta 50 työskentelee ulkomailla.

Toiminnan painopiste on vieritestaukseen tarkoitetuissa ratkaisuissa, joiden avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat tunnistaa sairaudet nopeasti, tehdä näyttöön perustuvia diagnooseja ja hoitopäätöksiä sekä seurata hoitotuloksia.

Diagnostiikkaliiketoiminnasta meille on kertynyt kokemusta jo 40 vuoden ajalta. Olemme osa Suomen johtavaa terveydenhuoltoalan yritystä Orion-konsernia, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita ja diagnostisia testejä kansainvälisille markkinoille.

Kotimaan myyntiosasto on osa Pohjoismaista myyntiorganisaatiota ja se vastaa Orion Diagnostican omien ja edustustuotteiden myynnistä Suomessa.
Tehtävän kuvaus: Account manager vastaa ensisijaisesti POC-tuotteiden myynnistä asiakkaille vastuualueenaan Pohjois- Suomi. Asiakkaita ovat pääasiassa laboratoriot, terveyskeskukset, sairaalat ja yksityiset lääkäri- ja hoivaketjut sekä alueella toimivat jakelijat ja muut yhteistyökumppanit. Tuloksellisen myyntityön lisäksi vastaat asiakassuhteiden kehittämisestä ja uusasiakashankinnasta. Muita tehtäviä ovat tarjousneuvottelut, alueellisten myyntiaktiviteettien suunnittelu ja toteutus, asiakaspalautteeseen ja –valituksiin vastaaminen ja markkinatiedon kerääminen. Tukenasi sinulla on dynaaminen kotimaan myyntitiimi ja pääset edustamaan parasta suomalaista in vitro -diagnostiikkaa.
Edellytykset: Toivomme, että sinulla on terveydenhuoltoalan kaupallista ymmärrystä sekä jo seuseamman vuoden kokemusta tuloksellista myyntityöstä terveydenhuollon parissa. Julkisten hankintojen tuntemus, soveltuva koulutus esimerkiksi bioanalyytikko, sairaanhoitaja, biokemisti/ kemisti tai vastaava ovat tehtävässä tarpeen. Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää matkustamista ja toivomme, että motivoidut asiakaspalvelutyöstä ja olet myyntihenkinen etkä kavahda muutoksia. Kokemuksemme mukaan tehtävässä menestyvät ulospäinsuuntautuneet, yhteistyökykyiset ja itsenäisesti työskentelevät henkilöt, jotka ovat myös tuloshakuisia verkostoitujia.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle näköalapaikan in vitro –diagnostiikkaan, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittymään ja kehittämään. Olet osa Orion Diagnostican Pohjoismaista myyntitiimiä ja pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten ihmisten kanssa.
Lisätietoja tehtävästä: Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Lampén, myyntijohtaja, Suomi ja Ruotsi. Puh. 050 966 4442 19. - 21.7. klo 13-14 & Pe 11.8. klo 13-15 tai terhi.lampen@oriondiagnostica.fi
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa