Kehityspäällikkö, Toimitusketju

Hakuaika päättyy: 11.08.2017
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo/Turku
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Yksikön kuvaus: Orionin toimitusketju vastaa tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta ja tuotteiden kilpailukykyisestä kustannuksesta. Tuotteiden toimitusketju kattaa koko lääkevalmistuksen prosessin raaka-aineiden hankinnasta ja valmistuksesta tuotteiden valmistukseen, pakkaamiseen ja toimittamiseen asiakkaille, tukkuliikkeisiin, tytäryhtiöille tai toisille lääkeyhtiöille. Toimitusketjussa työskentelee noin 1300 ammattilaista. Kaikki tehtaamme sijaitsevat Suomessa ja ne sijaitsevat Espoossa, Turussa, Salossa ja Kuopiossa. Yhteistyöverkostomme on laaja globaaliverkosto kattaen toimittajat, jakelijat ja asiakkuudet.
Tehtävän kuvaus: Olet osa toimitusketjun kehitysryhmää, johon kuuluu noin 15 ammattilaista. Vastuullasi on erilaisten kehityshankkeiden läpivieminen toimitusketjun eri osa-alueilla. Hyvä ja läheinen yhteistyö toimitusketjun linjaorganisaation kanssa on tärkeää hyvien tulosten sekä pysyvän muutoksen aikaansaamiseksi. Hyödynnät Lean- ja Six Sigma- tekniikoita järjestelmällisesti kehitystyössä. Seuraat toimitusketjun ja tuotannon kehittämisen viimeisimpiä trendejä ja sovellat ideoita ja parhaita käytäntöjä yrityksen ja toimialan ulkopuolelta.
Edellytykset: Mitä odotamme sinulta?
- Akateeminen loppututkinto (KTM, DI tai vastaava)
- Vahvaa kokemusta toimitusketjun kehittämisestä
- Hallitset Leanin ja Six Sigman periaatteet ja sinulla on kokemusta menetelmien tuloksellisesta hyödyntämisestä
- Käytännön operatiivinen kokemus tuotannosta, hankintatoiminnasta, tuotannonsuunnittelusta, logistiikasta tai laboratorioympäristöstä katsotaan eduksi
- Konkreettista näyttöä tuloksellisesta muutosprosessien läpiviennistä, kykyä saada muut mukaan muutokseen
- Yhteistyökykyä. Olet vahva tiimipeluri ja pystyt työskentelemään erilaisten tiimien kanssa.
- Kommunikointitaitosi ovat hyvät ja tulet toimeen ihmisten kanssa organisaation jokaisella tasolla
- Aloitteellisuutta, aikaansaavuutta sekä innostavaa ja positiivista lähestymistapaa
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
Tarjoamme: Toimitusketjun kehityspäällikkönä pääset avainpaikalle kehittämään toimintaamme. Toimit globaalissa liiketoimintaympäristössä lääketeollisuuden huippuosaajien parissa, sekä sisäisten sidosryhmien että ulkoisten kumppaneiden kanssa. Toimitusketjun kehitysryhmän jäsenä pääset vaikuttamaan näköalapaikalta Orionin menestyksen luomiseen ja toteutukseen toimitusketjun alueelta. Tule rakentamaan hyvinvointia asiantuntevaan joukkoomme!
Lisätietoja tehtävästä: Juhani Kankaanpää, puh. 050 966 4571
- ma 24.7. klo 9.30-10.30,
- ke 26.7. klo 14-15
- ma 7.8. klo 12-14
- ke 9.8. klo 13-15
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa