Työnjohtajia

Hakuaika päättyy: 14.12.2016
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Yksikön kuvaus: Orion Oyj:n Espoon lääketehtaalla valmistetaan useita lääkemuotoja eri osastoilla.

Haemme nyt työnjohtajia 3-vuorotyöhön sekä Tablettivalmistukseen, jossa työskentelee noin 50 henkilöä että Inhalaattorituotantoon, jossa työskentelee noin 35 henkilöä. Molemmat tehtävät ovat määräaikaisia (työnkierron sijaisuuksia).
Tehtävän kuvaus: Työnjohtajana vastaat siitä, että tuotantotoiminta osastolla on vaatimusten mukaista tarkastuksineen ja dokumentointeineen. Vastaat päivittäisestä tuotanto-ohjelman toteuttamisesta ja toiminnan ohjaamisesta. Osallistut toiminnan laadun, tehokkuuden ja taloudellisuuden jatkuvaan kehittämiseen ja vastaat oman vastuualueesi kehitystoimenpiteiden toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös päivittäisten henkilöstöasioiden hoitaminen sekä henkilökunnan osaamisen jatkuva kehittäminen.
Edellytykset: Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi farmaseutti tai AMK-insinööri) sekä kokemusta esimiestehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät valmiudet motivoida ja johtaa ihmisiä. Apunasi on kokenut työnjohtotiimi ja tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä organisaation muiden osien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä joustavuutta. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä ja hallitset yleisimpien it-ohjelmien käytön. Kokemus vastaavista tehtävistä ja SAP:in käyttökokemus katsotaan eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisillä markkinoilla toimivan suomalaisen lääkeyrityksen toimitusketjun aitiopaikalla erityisen voimakkaasti kehittyvän tuotteen parissa.
Lisätietoja tehtävästä: Inhalaattorituotannon tuotantopäällikkö Ville Mäkelä, puh. 050 966 5305 (ma-pe klo 16-17) ja Tablettivalmistuksen tuotantopäällikkö Juha-Pekka Virkki, puh 050 966 5416 (ma-pe klo 8-9)

Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa