QA farmaseutti, Injektio ja Inhalaatio

Hakuaika päättyy: 06.12.2016
Yksikkö: Orion Oyj
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Yksikön kuvaus: Tuotannon laadunvarmistusosaston tarkoituksena on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Laadunvarmistus vastaa lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Osaston muita päätehtäviä ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden ja poikkeamien käsittely. Tuotannon laadunvarmistusosastolla työskentelee yhteensä n. 45 henkilöä.

Työtehtävä on injektio- ja inhalaatioprosessissa, jossa valmistetaan sekä pakataan steriilejä ja inhaloitavia lääkevalmisteita.
Tehtävän kuvaus: Päätehtäviäsi ovat erädokumentaation sekä lopputuotteen tarkastus. Toimit laatuasiantuntijana läheisessä yhteistyössä muiden osastojen, erityisesti tuotannon kanssa.
Edellytykset: Edellytämme sinulta farmaseutin tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa, hyvää englannin kielen taitoa sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Aiempi kokemus lääketeollisuudesta steriili- ja inhalaatiovalmisteista katsotaan eduksi. Työ edellyttää valmiutta vuorotyöhön.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä, joissa saa laaja-alaisen ja kokonaisvaltaisen käsityksen lääkevalmistetuotannosta ja laadunvarmistuksesta.
Lisätietoja tehtävästä: Antti Välimaa puh. 050 9665413 (ma 28.11.,ke 30.11. ja pe 2.12. klo 15-16)
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa