Laborantti, Analyyttinen kehitys ja laadunvalvonta

Hakuaika päättyy: 28.09.2016
Yksikkö: Fermion
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Yksikön kuvaus: Fermion Oy on Orion-konsernin lääkeaineita (API, active pharmaceutical ingredient) kehittävä, valmistava ja markkinoiva yksikkö. Tuotteemme valmistetaan Hangon ja Oulun tehtaillamme ja niitä myydään sekä Orionille että kansainvälisesti toimiville muille lääkeyrityksille.

Espoon laboratorio on osa laadunvalvontaorganisaatiota, joka toimii lääkkeiden valmistusta koskevien säädösten ja ohjeistuksen mukaisesti. Espoon Analyyttisen kehityksen ja laadunvalvonnan laboratorio kehittää ja validoi vaativia analyysimenetelmiä Fermionin tuotekehityksen ja tuotantopaikkakuntien käyttöön. Laboratorio analysoi myös Espoon tuotekehityksessä valmistetut laboratorio- ja pilotmittakaavaiset erät ja osallistuu Hangon ja Oulun tehtaiden tuotanto-ongelmien selvittämiseen yhdessä tuotantopaikkakuntien laboratorioiden kanssa.
Tehtävän kuvaus: Etsimme Espoon laboratorioon aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön pystyvää vastuuntuntoista laboranttia. Tehtäviisi kuuluu lääkeaineiden sekä niiden raaka-aineiden ja välivaiheiden analysointia muun muassa nykyaikaisilla, monipuolisilla HPLC- ja GC-analyysimenetelmillä sekä muilla kemiallisilla analyysimenetelmillä.

Osallistut analyysimenetelmien kehitykseen ja validointeihin yhteistyössä kemistien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laboratorion yleisen GMP-tason ylläpitämiseen liittyvien tehtävien suorittaminen.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2017 loppuun saakka.
Edellytykset: Sinulla on laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto tai vastaava koulutus sekä kokemusta analyyttisen kemian tekniikoista. Varsinkin kokemus HPLC- ja GC-laitteiden käytöstä on eduksi tehtävän hoitamiselle.
Ymmärrät mitä GMP:n mukainen toiminta tarkoittaa ja sinulla on kokemusta GMP-ympäristössä toimimisesta. 
Osaat lukea sujuvasti myös englanninkielisiä ohjeita ja sinulla on kyky tehdä kirjallisia yhteenvetoja 
mm. analyysituloksista. Sinulla on perustaidot tekstinkäsittelystä (MS Word) ja taulukkolaskennasta 
(MS Excel). Kokemus SAP-järjestelmän QM-modulista sekä HPLC-/ GC-analytiikasta katsotaan eduksi. 
Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös 
huumausainetestauksen.

Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn modernissa laboratoriossa sekä mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti laborantin tehtävässä.
Lisätietoja tehtävästä: Kaisa Koli, puh. 050 966 5283 (to 15.9., ma 19.9. ja to 22.9. klo 8.30-9.30 ja klo 14-15)
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa