Laborantti

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 29.11.2017
Yksikkö: Fermion
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Tehtävän kuvaus: Etsimme Espoon laboratorioon aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön pystyvää vastuuntuntoista laboranttia. Tehtäviisi kuuluu lääkeaineiden sekä niiden raaka-aineiden ja välivaiheiden analysointia muun muassa nykyaikaisilla, monipuolisilla HPLC ja GC analyysimenetelmillä sekä muilla kemiallisilla analyysimenetelmillä. Osallistut analyysimenetelmien kehitykseen ja validointeihin yhteistyössä kemistien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laboratorion yleisen GMP-tason ylläpitämiseen liittyvien tehtävien suorittaminen.
Yksikön kuvaus: Fermion Oy on Orion-konsernin lääkeaineita (API, active pharmaceutical ingredient) kehittävä, valmistava ja markkinoiva yksikkö. Tuotteemme valmistetaan Hangon ja Oulun tehtaillamme ja niitä myydään sekä Orionille että kansainvälisesti toimiville muille lääkeyrityksille.

Espoon laboratorio on osa laadunvalvontaorganisaatiota, joka toimii lääkkeiden valmistusta koskevien säädösten ja ohjeistuksen mukaisesti. Espoon Analyyttisen kehityksen ja laadunvalvonnan laboratorio kehittää ja validoi vaativia analyysimenetelmiä Fermionin tuotekehityksen ja tuotantopaikkakuntien käyttöön. Laboratorio analysoi myös Espoon tuotekehityksessä valmistetut laboratorio- ja pilotmittakaavaiset erät ja osallistuu Hangon ja Oulun tehtaiden tuotanto-ongelmien selvittämiseen yhdessä tuotantopaikkakuntien laboratorioiden kanssa.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn modernissa laboratoriossa sekä mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti laborantin tehtävässä.
Edellytykset: Sinulla on laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto tai vastaava ja kokemusta analyyttisen kemian tekniikoista. Ymmärrät mitä GMP:n mukainen toiminta tarkoittaa ja sinulla on kokemusta GMP-ympäristössä toimimisesta. Osaat lukea sujuvasti myös englanninkielisiä ohjeita ja sinulla on kyky tehdä kirjallisia yhteenvetoja mm. analyysituloksista. Sinulla on perustaidot tekstinkäsittelystä (MS Word) ja taulukkolaskennasta(MS Excel). Kokemus HPLC- ja GC-laitteiden käytöstä ja analytiikasta sekä SAP-järjestelmän QM-modulista katsotaan eduksi.
Lisätietoja tehtävästä: Kaisa Koli, puh. 050 966 5283 (ke 15.11. klo 13-14, pe 17.11.2017 klo 8-9 ja ti 28.11.2017 klo 8-9)
Lisäksi: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Palaa