Tuotepäällikkö

Meitä Orionilaisia on 3400 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hakuaika päättyy: 26.11.2017
Yksikkö: Orion Diagnostica
Paikkakunta: Espoo
Työsuhteen kesto: Vakituinen
Tehtävän kuvaus: Toimit tuotepäällikkönä diagnostisten pikatestien ja laitteiden parissa. Olet kiinnostunut laitteiden ja niissä hyödynnettävien digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä, esimerkkinä pienten laitteiden liittäminen asiakkaiden tietojärjestelmiin.

Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa markkinointiin ja tuotehallintaan liittyviä aktiviteetteja sekä kaupallistaa ratkaisujamme. Tuet myyntiämme ja tarjoat tuotetukea maailmanlaajuiselle jakelijaverkostollemme. Ymmärrät käyttäjien tarpeita ja saat konkreettista tulosta aikaiseksi.

Etsimme markkinointitiimiimme terveysteknologia-alan liiketoimintaa ja digitaalisia ratkaisuja ymmärtävää tuotepäällikköä, jolla on kokemusta myös mm. tuotelanseerauksista ja markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta kansainvälisessä ympäristössä, mieluiten point-of-care ja/tai diabeteksen testaamisen alueelta. Tehtävässä pääset nykyisten tuotteiden lisäksi kehittämään uusia ratkaisuja Orion Diagnostican muiden toimintojen kanssa. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle.
Yksikön kuvaus: Orion Diagnostica kehittää, valmistaa ja markkinoi diagnostisia testejä ja testijärjestelmiä terveydenhuollon ammattilaisille. Toimintamme painopiste on helppokäyttöisissä ja nopeasti tuloksen antavissa point-of-care -testeissä sekä nukleiinihappotestaukseen perustuvassa uuden teknologian testeissä. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja niitä myydään maailmanlaajuisesti tytäryhtiöiden ja jakelijaverkoston kautta. Henkilöstömme määrä on noin 300 henkilöä ja ulkomaantoiminnan osuus kattaa liikevaihdostamme noin 90%. Orion Diagnostica Oy on osa Orion-konsernia, Suomen johtavaa terveydenhoitoalan tuotteisiin erikoistunutta yritystä.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisellä, kasvavalla alalla kehittyvässä organisaatiossa.
Edellytykset: - Sinulla on vahvaa kaupallista näyttöä mieluiten diagnostiikan tai terveysteknologian laitteiden tai järjestelmien parista, sekä näkemystä digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä laitteissa ja palveluissa. Diabeteksen tuntemus on myös eduksi.
- Työotteesi on käytännönläheinen, olet tarkka ja pidät itsenäisestä työskentelystä
- Viet sinnikkäästi sovitut asiat loppuun asti
- Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja olet oma-aloitteinen
- Olet asiakaslähtöinen ja pidät mielelläsi esim. asiakaskoulutuksia
- Olet tottunut työskentelemään englannin kielellä ja osaat myös tuottaa sujuvaa, myynnillistä tekstiä
- Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, mielellään bio- tai luonnontieteiden alalta (esim. biokemia, mikrobiologia tai molekyylibiologia)
- Olet valmis matkustamaan
Lisätietoja tehtävästä: Soile Gyllenbögel, 050 966 2774: ma 20.11. klo 9 - 10, ke 22.11. klo 15 -16.
Lisäksi: Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Palaa