TEKNINEN JOHTAJA - UUTECHNIC GROUP

Asiakasyrityksen nimi Uutechnic Oy
Tulosyksikkö: Uusikaupunki
Sijainti: Varsinais-Suomi, Uusikaupunki
Tehtävätaso Johto
Toimiala: Kone-ja metalliteollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 05.11.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Uutechnic Group on Nasdaq Helsingissä listattu teknologiakonserni, joka tuottaa ratkaisuja ja palveluja maailmanlaajuisesti prosessiteollisuuden asiakkailleen.
Strategiamme on kasvaa voimakkaasti sekoitusteknologian liiketoimenalueella. Olemme saavuttaneet aseman Euroopan johtavien sekoitintoimittajien joukossa ja valmistaudumme seuraavaan kasvuvaiheeseen etsimällä joukkueeseemme lisää huippuosaajia ja tulevaisuudentekijöitä.


Suomen sekoitusteknologia-yksikköömme haemme:
TEKNISTÄ JOHTAJAA
Tehtävän kuvaus Haemme kehityshakuista teknisen alan asiantuntijaa suunnitteluosaston vetäjäksi.
Päätehtävänäsi on tuotekehityksen johtaminen sekä tärkeiden projektien läpivieminen mekaanisten ratkaisujen osalta. Osaat hyödyntää sekä omaa sisäistä että kumppanuusverkoston kapasiteettia mekaaniseen suunnitteluun apuna. Vastaat teknisten laitteiden, menetelmien ja työvälineiden kehittämisestä sekä toimit teknisen tiimin vetäjänä. Tehtävänäsi on luoda uusia ideoita mekaanisen suunnittelun ja valmistusmenetelmien osalta sekä laatia kokonaiskustannusarvio vaihtoehtoisille mekaanisille rakenteille. Toimit liiketoimintalinjan johtoryhmän jäsenenä. Työpaikan sijaintina on Uusikaupunki.
Edellytykset Edellytykset:
• Sujuva englannin kielen taito - saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi
• Usean vuoden kokemus ja tuntemus pyörivien laitteiden mekaniikasta
• Mekaanisen tekniikan teorioiden tuntemus sekä kyky teorioiden soveltamiseen
• Mekaanisen suunnittelun hallinta sekä optimointi tuotantoon
• Kyky rakenneanalyysien määrittelyyn ja tulosten tulkintaan
• Osaat 3D ja 2D CAD-ohjelmat sekä FEM-laskennan perusteet

Tarjoamme Tarjoamme sinulle:
• Mielenkiintoisen ja vaativan työn vakavaraisessa pörssiyhtiössä
• Osaamista vastaavan palkkauksen
• Kansainvälisen toimintaympäristön
• Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä työn mukana

Muuta Hakuaika on voimassa 5.11.2017 asti. Jätä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.opteam.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Vaarno / Uutechnic p. 040 779 9570 (perjantaisin 9-11). Hakemuksiin liittyen lisätietoja antaa Mika Valtanen, Opteam p.040 689 1183

Uutechnic Oy on vaativaan sekoitusteknologiaan erikoistunut yritys. Uutechnic Oy toimittaa edistyksellisiä sekoitusteknisiä ratkaisuja ja tuotteita nestepohjaisiin prosesseihin maailmanlaajuisesti.
Markkinoilla jo käsitteeksi muodostunut Uutechnic™ -sekoitusteknologia on kilpailukykyisimmillään erittäin vaativissa olosuhteissa, joissa sekoittimet toimivat prosessin avainlaitteina ja joissa käytettävyydelle asetetaan suuria vaatimuksia.
Tavoitteenamme on pitkäjänteisissä ja luottamuksellisessa kumppanuussuhteessa asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen tuottamalla edistyksellistä laitetekniikkaa ja ainutlaatuista palvelukonseptia sekä toimimalla asiakkaiden voimavarana kaikissa sekoitusteknisissä asioissa.
Yhtiöstä on kehittynyt haluttu yhteistyökumppani globaaleilla markkinoilla. Asiakaspohjamme koostuu vaativista teollisuudenaloista kuten kaivos- ja hydrometallurginen teollisuus, sellu- ja paperiteollisuus, täyteaine- ja pigmenttilietteiden, lannoiteteollisuus sekä muu kemian teollisuus.

Palaa