TEHTAANJOHTAJA - UUTECHNIC GROUP

Asiakasyrityksen nimi Uutechnic Oy
Tulosyksikkö: Uusikaupunki
Sijainti: Varsinais-Suomi, Uusikaupunki
Tehtävätaso Ylempi toimihenkilö
Toimiala: Kone-ja metalliteollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 05.11.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Uutechnic Group on Nasdaq Helsingissä listattu teknologiakonserni, joka tuottaa ratkaisuja ja palveluja maailmanlaajuisesti prosessiteollisuuden asiakkailleen.
Strategiamme on kasvaa voimakkaasti sekoitusteknologian liiketoimenalueella. Olemme saavuttaneet aseman Euroopan johtavien sekoitintoimittajien joukossa ja valmistaudumme seuraavaan kasvuvaiheeseen etsimällä joukkueeseemme lisää huippuosaajia ja tulevaisuudentekijöitä.


Suomen sekoitusteknologia-yksikköömme haemme

TEHTAANJOHTAJAA

Tehtävän kuvaus Päätehtävänäsi on tuotannon johtaminen Uudenkaupungin tehtaalla. Vastuisiin kuuluvat toiminnan kehitys ja ylläpito tuotantovälineiden sekä tuotantomenetelmien osalta. Lisäksi vastaat muista projektinhallintaan liittyvistä toiminnoista. Toimit oman tiimisi esimiehenä sekä työnjohdon että työntekijöiden osalta. Tuotantokapasiteetin hallinta ja aktiivinen kehittäminen ovat tärkeä osa työnkuvaasi. Vastaat myös oman kustannuspaikkasi budjetoinnista.
Edellytykset Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
• Usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä projektin johtamisesta
• Hyvät esimiesvalmiudet: osaaminen ja kokemus tiimin johtamisesta sekä yhteistyön kehittämisestä tiimien välillä
• Aktiivisuutta ja kiinnostusta toimintojen kehittämiseen sekä näkemystä toimintojen vaikutuksista parhaaseen lopputulokseen
• Teknistä koulutusta ja / tai työkokemuksen kautta hankittua teknistä osaamista
• Osaaminen tuotannon ohjauksen- tai projektijohtamisen järjestelmien osalta katsotaan eduksi
• Sujuva suomen kielen- ja hyvä englannin kielen taito
Tarjoamme Tarjoamme sinulle:
• vakituisen työpaikan vakavaraisessa pörssiyhtiössä
• mahdollisuuden kehittää toimintoja ja kehittyä oman työsi mukana
• mahdollisuuden laajentaa toimenkuvaasi oman osaamisen mukaan
Muuta Hakuaika on voimassa 5.11.2017 asti. Jätä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.opteam.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Vaarno / Uutechnic p. 040 779 9570 (perjantaisin klo 9-11). Hakemuksiin liittyen lisätietoja antaa Mika Valtanen, Opteam p.040 689 1183

Uutechnic Oy on vaativaan sekoitusteknologiaan erikoistunut yritys. Uutechnic Oy toimittaa edistyksellisiä sekoitusteknisiä ratkaisuja ja tuotteita nestepohjaisiin prosesseihin maailmanlaajuisesti.

Markkinoilla jo käsitteeksi muodostunut Uutechnic™ -sekoitusteknologia on kilpailukykyisimmillään erittäin vaativissa olosuhteissa, joissa sekoittimet toimivat prosessin avainlaitteina ja joissa käytettävyydelle asetetaan suuria vaatimuksia.
Tavoitteenamme on pitkäjänteisissä ja luottamuksellisessa kumppanuussuhteessa asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen tuottamalla edistyksellistä laitetekniikkaa ja ainutlaatuista palvelukonseptia sekä toimimalla asiakkaiden voimavarana kaikissa sekoitusteknisissä asioissa.

Yhtiöstä on kehittynyt haluttu yhteistyökumppani globaaleilla markkinoilla. Asiakaspohjamme koostuu vaativista teollisuudenaloista kuten kaivos- ja hydrometallurginen teollisuus, sellu- ja paperiteollisuus, täyteaine- ja pigmenttilietteiden, lannoiteteollisuus sekä muu kemian teollisuus.

Palaa