Huoltoteknikko Tamrotor Kompressorit Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Oulu
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Muu teollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 22.10.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Tamrotor Kompressorit Oy palvelee Suomen teollisuutta kaikissa paineilma- ja alipainejärjestelmiin liittyvissä tarpeissa. Asiakkaina on tuhansia suomalaisia yrityksiä. Tamrotor Kompressorit Oy:n kompressoreita, jäähdytyskuivaimia, adsorptiokuivaimia ja paineilman suodattimia on käytössä kaikkialla Suomessa. Tuotevalikoima koostuu paineilmatekniikan tunnetuimmista ja arvostetuimmista tuotteista. Toiminnan kulmakivenä on ammattitaitoinen myynti, huolto ja varaosapalvelu kaikille toimittamillemme tuotteille.
Tehtävän kuvaus Haemme asiakkaallemme huoltoteknikkoa Oulun seudulle ja Pohjois-Suomeen. Tehtävänäsi on vastata alueesi paineilmalaitteita käyttävien asiakkaiden laitteiden asennus- ja huoltotarpeista. Tehtäviin sisältyy ruuvikompressorien ja paineilman jälkikäsittelylaitteiden asentamista ja huoltoa. Lisäksi tehtävänäsi on em. laitteiden vianetsintätoimet ja vikojen korjaus sekä tarvittava varaosien hankinnan suosittelu. Työstä suurin osa on rutiinihuoltotöiden hoitamista asiakaskohteissa.
Edellytykset Odotamme sinulta

-tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
-suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
-nopeaa kykyä omaksua uusia asioita ja etsiä ratkaisuja
-kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn
-hyviä vuorovaikutustaitoja
-matkustusvalmiutta
Tarjoamme Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työssä menestymisen varmistamiseksi sekä innostavan tiimin tueksi työllesi.
Muuta Jätä hakemuksesi pikimmiten palkkatoivomuksineen. Käsittelemme hakemuksia tulojärjestyksessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Opteamin rekrytointikonsultti Susanna Saranlinna, puhelimitse numerossa 0503962347 (keskiviikkona 11.10. klo 12-16 tai perjantaina 13.10. klo 12-16) tai sähköpostitse susanna.saranlinna@opteam.fi.

Palaa