Tekninen palvelumyyjä

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Muu
Hakuaika päättyy: 31.10.2017
Tehtävän kuvaus Lumme Energia on uuden ajan energiayhtiö. Tarjoamme valoa ja iloa jokaiseen kotiin Suomessa. Toimimme Mikkelissä ja työllistämme 56 työntekijää.

Haemme TEKNISTÄ PALVELUMYYJÄÄ Lumme Energian tekniseen palvelutiimiin Mikkeliin.

Asiantuntijaroolissasi teknisenä palvelumyyjänä palvelet asiakkaita sähköön liittyvien sopimusten ja energianeuvonnan parissa.
Tehtäviisi kuuluvat aurinkosähköjärjestelmän ja sähköyhtiön teknisten tuotteiden myynti sekä sähköisen liikenteen latauspisteverkoston laajentaminen. Lisäksi oleellinen osa työtäsi on kuluttaja- ja yritysasiakkaidemme palvelu energianeuvonnan ja -hallinnan osalta.
Olet mukana kehittämässä asiakkaillemme tarjottavia palveluita sekä laatuun ja luotettavuuteen perustuvaa asiakaskokemusta. Työskentelet Mikkelissä sijaitsevalla toimipisteellämme tehden asiakaskäyntejä sekä osallistuen messuihin ja tapahtumiin.
Aikaisempi kokemus sähkösuunnittelusta, urakoinnista, energianhallinnasta ja asiakaspalvelusta lasketaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus. Erityisesti arvostamme halua kehittyä ja kouluttautua aktiivisesti työtehtävissäsi.

Toivomme sinulta
o Reipasta otetta asiakaspalveluun sekä rautaista otetta myyntiin
o Kykyä luontevaan ihmisten kohtaamiseen puhelimessa ja kirjallisesti
o Pitkäjänteistä työskentelyotetta myös kiireisinä aikoina

Tarjoamme
o Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua osaavassa porukassa
o Reilun työnantajan ja työkaverit
o Kilpailukykyisen palkan

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae viimeistään 31.10.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuija Autio / Opteam, p. 040 569 0009 (tuija.autio@opteam.fi) tai Lumme Energian tekninen myyntipäällikkö Sauli Kuparinen, p. 050 543 7298 (sauli.kuparinen@lumme-energia.fi).

Palaa