Varastotyöntekijöitä, Jimm's PC Store Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Turku
Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Kauppa
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 24.09.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Jimm's PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Liikevaihto 2016 oli n. 43,5 milj. euroa, henkilöstömäärämme on 47 ja noutopalvelumyymälämme sijaitsee Turussa.
Tehtävän kuvaus Etsimme Jimm's PC-Store Oy:lle kahta reipasta varastotyöntekijää. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!
Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset varaston tehtävät. Tuotteet keräillään ja pakataan käsin, ja työ on nopeatempoista. Tuotetuntemus ja hyvä rautaosaaminen esim. harrastuneisuuden kautta on tehtävässä tärkeää.
Edellytykset Odotamme sinulta ripeätahtiseen varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa sekä kiinnostusta IT-alaa kohtaan. Aiempi kokemus varastotyöstä (pakkaus, keräily, trukilla-ajo ym.) on eduksi. Tärkeintä meille on tarkka, ripeä ja joustava työasenteesi. Työskentelet osana varastotiimiä, joka edellyttää sinulta sosiaalisuutta, huumorintajua ja aitoa halua tehdä tiimityötä. Meille on tärkeää, että haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi sekä sitoutua tehtävääsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, mukavan työporukan ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa. Työ on puolen vuoden määräaikaisuus, jossa on mahdollisuus jatkoon. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-18.00 välille.
Muuta Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen muodossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamilla Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435. Parhaiten tavoitettavissa 13.9. klo 14-15.30 ja pe 15.9. klo 14-16 välisenä aikana.

Palaa