HR-Koordinaattori, Opteam Lounais-Suomi

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Turku
Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Henkilöstöhallinto ja rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 24.09.2017
Tehtävän kuvaus Haemme HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Opteamin Turun toimistolle.

Myyntipalvelumme käsittelee työnhakijoiden ja työntekijöiden yhteydenotot, vastaanottaa asiakkaiden tilaukset ja vahvistaa oikeat osaajat asiakkaillemme sähköisen toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Haettavan henkilön keskeisimpiin tehtäviin kuuluu puhelimitse, kasvotusten ja sähköpostilla tapahtuva asiakaspalvelu. Lisäksi hän suunnitelmallisesti kartoittaa asiakaskohtaisia henkilöstöresursseja sekä palvelee asiakasyrityksiämme joustavalla, ammattitaitoisella ja aurinkoisella asenteella. Meillä Opteamissa on ensiarvoisen tärkeää kehittää ja syventää asiakassuhteita- toivottavasti myös sinulle?
Edellytykset Myyntipalvelun muu tiimi toimii tukenasi, mutta työ vaatii nopeita itsenäisiä päätöksiä ja kykyä auttaa asiakkaita ja työntekijöitä. Ammattitaito rakentuu kokemuksesta, jota olet jo kartuttanut palvelualalla sekä alalle sopivasta koulutuksesta. Aikaisempi kokemus asiakaslähtöisestä puhelintyöskentelystä sekä henkilöstöpalvelualasta katsotaan eduksi.

Työn perusluonteeseen kuuluu monen asian yhtäaikainen työstäminen. Tämä vaatii priorisointitaitoja, järjestelmällisyyttä, nopeutta ja tehokkuutta sekä äärimmäistä paineensietokykyä.

Opteamissa työskentelet ajan hengessä vahvasti kiinni olevassa yrityksessä kasvavalla ja dynaamisella henkilöstöpalvelualalla. Tehtävässä sinulla on näköalapaikka ja mahdollisuus olla vaikuttamassa suomalaisten työelämän muutoksiin.
Muuta Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 24.9.2017. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi.
Lisätietoja antaa Leena Ylinen 040-5794579 perjantaina 15.9.2017 kello 10.00-11.00

Palaa