RAKENNUSTARKASTAJAN VIRKA, KALAJOKI

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Oulu
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 24.09.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Yhtenä Suomen suosituimmista matkailukeskuksista tunnettu Kalajoki hakee uusia tekijöitä joukkoonsa palvelemaan niin yritysasiakkaita kuin asukkaitakin. Toivotamme sinut tervetulleeksi nuorekkaaseen, avarakatseiseen ja sitoutuneeseen joukkoomme!
Tehtävän kuvaus Haemme kokenutta osaajaa Kalajoen kaupungin teknisiin palveluihin rakennustarkastajan virkaan.

Rakennustarkastaja vastaa kaupungin rakennusvalvonnan kehittämisestä sekä lupa-asioiden käsittelystä ja rakennustoiminnan valvonnasta MRL säännösten mukaisesti. Rakennusvalvonnassa on täysin sähköinen asiointi Lupapiste-palvelun kautta arkistoineen. Taustajärjestelmänä on Facta. Kalajoki on alueen edelläkävijä sähköisten järjestelmien käyttöönotossa.

Edellytykset Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108 §:n mukainen hyväksyttävä rakennusalan tutkinto sekä asetuksen mukainen riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Eduksimme katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä. Odotamme sinun olevan aikaansaava ja asiakaspalveluhenkinen, neuvonta ja ohjaus ovat osa jokapäiväistä työtäsi. Vahvat vuorovaikutustaidot ja päätöksentekokyky ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Siinä menestyäksesi tarjoamme asianmukaiset työvälineet sekä perehdytyksen. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Muuta Paikka täytetään mahdollisimman pian. Ole siis nopea ja laita hakemuksesi pikimmiten palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaavat Opteamilla rekrytointikonsultti Susanna Saranlinna puhelimitse 050 3962347, sähköpostitse susanna.saranlinna@opteam.fi ja myyntipäällikkö Ari Jauhiainen puhelimitse 050 4388 778, sähköpostitse ari.jauhiainen@opteam.fi. Lisäksi tiedusteluihin vastaavat Kalajoen kaupungin Tekninen johtaja Marko Raiman, puh. 044 4691 213 ja Rakennustarkastaja Jouko Lehikoinen, puh. 044 4691 890.

Palaa