Käyttöinsinööri Mikkeliin

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 24.09.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Järvi-Suomen Energia Oy on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva jakeluverkkoyhtiö, jonka ammattilaiset huolehtivat yli 27 000 kilometrin mittaisen sähköverkoston rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä verkkotoimintaan liittyvästä asiakaspalvelusta. Liikevaihtomme on 76 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 30.
Tehtävän kuvaus Nyt haussa KÄYTTÖINSINÖÖRI MIKKELIIN!

Käyttöinsinöörinä toimit sähköverkon käyttöön liittyvissä tehtävissä. Toimit asiantuntijana ja tuet toiminnallasi koko käyttöyksikön onnistumista.

Toimenkuvaasi kuuluu myös myöhemmin varallaolo ja suurhäiriövalmius. Varallaolon vuoksi käyttöinsinöörin on asuttava Mikkelin lähistöllä.

Olet etsimämme käyttöinsinööri, jos sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen vaatii itsenäistä ja vastuullista toimintatapaa sekä tarkkuutta. Työskentelysi on systemaattista myös painetilanteissa. Arvostamme lisäksi kykyä kehittää aktiivisesti toimintaa.

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuija Autio 040 569 0009 tai Järvi-Suomen Energia Oy:n käyttöpäällikkö Mika Huttu, 050 462 3760. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 24.9.2017 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Palaa