Sales Service Specialist

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Muu
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: IT
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 20.08.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Haemme nyt IT-palveluita ja ratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme Sales Service Specialistia
Tehtävän kuvaus Etsimme Sales Service Specialistia vastaamaan nimettyjen asiakkaiden asiakaspalvelusta Oulun, Vaasan tai Tampereen toimipisteeseemme.

Sales Service Specialistin tehtävässä vastuullasi on asiakkaiden asiakaspalvelu sekä varmistaa tilaus-toimitus-laskutus -prosessin oikea-aikaiset ja sovitut toimitukset. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaan kauppapaikasta ja tuotevalikoimasta huolehtiminen, asiakkaan opastaminen verkkokaupan käytössä sekä asiakasraportointi. Toimit kiinteässä yhteistyössä myynnin, globaalien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
Edellytykset Olet asiakaspalvelija ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaan tiimityöskentelyyn. Olet käyttänyt useita erilaisia tietojärjestelmiä ja omaksut uutta tietoa nopeasti. Tartut rohkeasti toimeen ja olet oma-aloitteinen sekä englanninkielen taitoinen. Uusien asioiden oppiminen ja kehittyminen muuttuvassa työympäristössä motivoivat Sinua.
Muuta Lisätietoa tehtävästä antavaa rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Opteamissa, Antonio Mikkonen, puh. 0401678311 tai antonio.mikkonen@opteam.fi.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.8.

Palaa