CNC - KONEISTAJIA, POLARTEKNIK

Asiakasyrityksen nimi Polarteknik Oy
Tulosyksikkö: Rauma
Sijainti: Pirkanmaa, Sastamala
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Kone-ja metalliteollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 27.09.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Polarteknik Oy on erikoispneumatiikan ja junien sisäovi- ja seinäkeratkaisujen järjestelmätoimittaja maailman johtaville valmistajille. Yrityksen liikevaihto on noin 18 MEUR ja henkilöstömäärä Suomessa noin 100. Polarteknik Oy kuuluu Dacke Industri Ab ryhmään, joka on erikoistunut hydrauliikan, pneumatiikan ja sähkömekaanisten laitteiden järjestelmäratkaisuihin. Lisätietoja www.polarteknik.fi

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme nyt uuteen Sastamalan tuotantoyksikköömme
CNC - KONEISTAJIA
Tehtävän kuvaus Ammattiosaamisesi koostuu itsenäisestä CNC koneistamisesta ja kappaleen vaihdosta sekä töiden järjestelystä. Odotamme, että osaat itsenäisesti käsitellä CNC-ohjelmia, koneistaa kappaleita aihiosta valmiiksi tuotteeksi saakka ja suorittaa oman työsi jatkuvaa laaduntarkastusta. Työtehtävä pitää sisällään pääasiassa lyhyiden sarjojen koneistamista, joten työssä korostuu piirustusten lukutaito sekä tehokas asetusten teko ja kappaleenvaihto. CAM-osaaminen katsotaan eduksi.
Edellytykset Haemme henkilöä, jolla on halu oppia monipuoliseksi koneistusalan ammattilaiseksi. Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sinulla on vähintään 2-4 vuoden työkokemus CNC- koneistuksesta ja / tai alan ammatillinen tai AMK (esim. insinööri) tutkinto. Tehtävään kuuluu laajamittainen perehdytysvaihe.

Arvostamme huolellisuutta, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä halua oppia uusia asioita. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Työturvallisuus on myös osa laatua, ja arvostamme henkilön sitoutumista työturvallisuuden edistämiseen. Ymmärrät myös laadun merkityksen vaikutuksen omassa työssäsi hyvään lopputulokseen. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle:

-vakituisen työpaikan jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä
-monipuolisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä ympäristössä
-mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa työtään
-kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen mukaan
Muuta Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään syyskuun aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus alla olevasta hakulinkistä viimeistään 27.9.2017.
Hakuaika päätyy: 27.9.2017.
Lisätietoja: Mika Valtanen, Opteam - mika.valtanen@opteam.fi, +358 40 689 1183

Palaa