CONTROLLER, Faron Pharmaceuticals Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Turku
Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Kirjanpito ja taloushallinto
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 30.08.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Faron Pharmaceuticals is a clinical stage biopharmaceutical company developing novel treatments for medical conditions with significant unmet needs. The Company currently has a pipeline focusing on acute organ traumas, vascular damage and cancer immunotherapy. Faron is based in Turku and listed on London AIM under the ticker ‘FARN’. Further information is available at www.faron.com
Faron works with high scientific standards in the global, fast-paced drug development environment. Faron operates in an agile way by sourcing its innovations primarily from academia. We aim to maintain a lean operating structure and run a relatively extensive drug development operation with our skilled and very motivated staff.
Tehtävän kuvaus Faron Pharmaceuticals Oy etsii controlleria Turkuun.

Controllerina vastaat päivittäisistä taloushallinnon rutiineista ja sisäisen laskennan tehtävistä sekä taloudellisen tiedon kuukausi- osavuosi- ja vuosiraportoinnista. Tehtäviisi kuuluvat myös mm. projektiseuranta ja -raportointi ja osallistuminen budjetointiin. Olet vahvasti mukana tukemassa operatiivista toimintaa sekä koko organisaatiota talouteen liittyvissä asioissa.
Controllerin tehtävä on uusi ja pääset kehittämään talous- ja it-asioita.

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä laaja-alainen taloushallinnon ymmärrys. Sinulla on hyvät analysointitaidot ja englannin kielen taitosi on erinomainen.
Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja hallitset kokonaisuuksia. Olet työtyyliltäsi kehittävä, joustava ja itsenäinen.
Tehtävä edellyttää MS Office –ohjelmien sujuvaa hallintaa. Kokemus Netvisor-järjestelmästä katsotaan eduksi.

Hae tehtävää hakulinkin kautta viimeistään 30.8.

Lisätietoa tehtävästä antaa Opteamin konsultti Elina Valli, 050 312 2807, 15.8. klo 15-16 ja
25.8. klo 9-10.

Palaa