Hydrauliikan kenttämyyjä Hytar Oy:lle Poriin

Asiakasyrityksen nimi Hytar Oy
Tulosyksikkö: Pori
Sijainti: Satakunta, Pori
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Kauppa
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 21.08.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Hytar Oy on jo vuosikymmeniä ollut merkittävä öljy- ja vesihydrauliikan komponenttien ja -järjestelmien valmistaja ja maahantuoja. Kymmenen toimipistettä Suomessa ja yksi Virossa tarjoavat asiakkaillemme laadusta, toimitusvarmuudesta ja innovatiivisuudesta tunnettuja tuotteitamme ja palveluitamme.
www.hytar.fi
Tehtävän kuvaus Tulet vastaamaan osaltasi Hytar Oy:n Porin alueen paikallis- sekä kenttämyynnistä. Tulet tekemään aktiivisesti uusasiakashankintaa sekä jatkamaan vanhojen asiakkuuksien hoitamista. Työaika on maanantaista-perjantaihin 8-16.30.
Edellytykset Etsimme joukkoon aitoa, rehellistä ja ulospäinsuuntautunutta tekijää jolla asenne työntekoon on kohdillaan. Toivomme myyjältä aktiivista myynnillistä otetta sekä ihmisten kanssa toimeen tulemista.
Kokemus aktiivisesta myyntityöstä sekä alueen tuntemus katsotaan eduksesi. Työ on liikkuvaa joten toivomme, että sinulla on ajokortti sekä auto käytössäsi. Englanninkielen taito on eduksesi.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan hydrauliikka-alalta. Jos et ole kokenut hydrauliikka-alan ammattilainen, koulutamme sinut tehtävään. Tukenasi myynnissä on valtakunnallinen tiimi sekä oman konttorin väki.
Palkkaus: kiinteä kuukausipalkka.
Muuta Rekrytointi toteutetaan yhdessä Opteam Porin kanssa. Työn alkaminen: Syyskuu 2017. Lisätiedot tehtävästä antaa: Jouni Nurkkala, Aluemyyntijohtaja p. +358 10 613 7360 tai Jarno Salomäki, Aluepäällikkö p. +358 010 613 7160.

Palaa