Kehitys- ja kasvuhakuinen psykologikonsultti

Asiakasyrityksen nimi Psykologitoimisto Cresco Oy
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Pirkanmaa, Tampere
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Muu
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 27.08.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Cresco on 1995 perustettu suomalainen rekrytointeihin, henkilöarviointeihin sekä organisaation ja yksilön kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Menestyksemme perustuu vahvaan asiantuntemukseen ja tapaamme toimia laadukkuus edellä asiakasorganisaatioidemme yksilöllisyys tunnistaen. Olemme Opteamin kanssa osa Baronan Rohkeiden yritysten yhteisöä. Käy tutustumassa meihin www.cresco.fi.
Tehtävän kuvaus Haemme Ouluun ja Tampereelle kokeneita psykologikonsultteja. Hyppää uusiin haasteisiin!

Toteutat laadukkaita henkilöarviointeja sekä toimit asiakasyritystemme kehittämiskumppanina. Toimit itsenäisesti Opteam Oulun tai Tampereen toimipisteessä ja vastaat alueesi asiakkuuksista. Meillä on vahva asiakaskunta, jota pääset kehittämään ja laajentamaan. Toivommekin sinulta myynnillistä otetta ja halua toimia vahvasti asiakasrajapinnassa.

”Meillä huumori ja nauru ovat enemmän kuin sallittuja. Tiimissämme ihmisläheisyys ja yksilön arvostaminen näkyvät arjessa vahvasti - luomme hyvää ilmapiiriä ympärillemme. Asiakkaille arvomme näyttäytyvät laadukkuutena”, kuvaa työtään seniorikonsulttimme Katri Hurme.

Kasvava ja nopeasti muuttuva toimintaympäristömme tarjoaa sinulle innostavia haasteita ja sinulla onkin taito priorisoida työtäsi sekä tunnistaa parhaat ratkaisut ja toimintamallit. Työssäsi pääset auttamaan niin yksilöitä kuin yrityksiäkin saavuttamaan täyden potentiaalinsa muuttuvassa työelämässä. Sinulla on psykologista osaamista ja liiketoiminnan ymmärrystä yhdistävä toimintaote.

”Ajoittain työ on hektistä ja nopeatempoista. Työssäni menestyy aktiivinen ja oma-aloitteinen, suoriutumishaluinen henkilö, jolla on herkkyyttä olla aidosti läsnä ja kyky kuunnella toista", kertoo Katri.

Meillä pääset itse vaikuttamaan työskentelyysi, saat asiantuntijatiimin tuen ja mahdollisuuden kasvaa kanssamme alan edelläkävijänä. Kollegoinasi toimivat henkilöarviointien, rekrytointien ja organisaatioiden kehittämisen huippuasiantuntijat. Arvioinneissa käytämme monipuolista menetelmävalikoimaa ja teemme jatkuvaa kehitystyötä.

Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta viimeistään 27.8.2017.

Lisätietoja

Ma 17.7. klo 10-12
Lilli Sundvik
Johtaja
Psykologitoimisto Cresco Oy
p. 050 511 0822

24.7.2017 alkaen
Mervi Puupponen
Aluejohtaja
Psykologitoimisto Cresco Oy
p. 050 326 8000

Palaa