Pysäköintihallityöntekijä Q-Park

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Turku
Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Kiinteistönhoito ja siivous
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 31.07.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Q-Park tarjoaa laadukkaita, asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä pysäköintipalveluja. Organisaation toiminnassa etusijalla ovat Q-Parkin ydinarvojen ja keskeisten laatuperusteiden mukaisesti nopeus, turvallisuus, joustavuus ja ystävällisyys. Laatukumppanuutta liikkumisen ketjussa edustavan Q-Parkin tavoitteena on tarjota pysäköintiasiakkailleen entistä monipuolisempia palveluita.
Tehtävän kuvaus Vahvistaaksemme Q-Parkin toimintaa Turussa haemme nyt

PYSÄKÖINTIHALLITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu pysäköintikiinteistöjen teknisten laitteiden ylläpito ja huolto, ongelmatilanteiden ratkaisu sekä yleisestä siisteydestä sekä turvallisuudesta huolehtiminen. Palvelet asiakkaita ensiluokkaisesti ja huolehdit että heidän pysäköintikokemuksensa on onnistunut. Saat perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi Q-Parkilta.
Edellytykset Arvostamme aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuolto- ja/ tai asiakaspalvelutehtävistä. Tärkeintä meille on asiakaspalveluasenteesi, joustavuutesi työtehtävien suhteen sekä toimeen tarttuva työskentelytyylisi. Tulet työskentelemään itsenäisesti, mutta osana ammattitaitoista tiimiä. Työroolissa menestyminen edellyttää yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista otetta, valmiutta vuorotyöhön sekä B-ajokorttia. Toivomme sinulta sujuvan suomen kielitaidon lisäksi hyvää ruotsin kielitaitoa. Englannin kielitaidon katsomme eduksi. Omaat hyvät IT-taidot yleisimpien toimisto-ohjelmien osalta.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa näet kättesi jäljen. Tukenasi on vakaa ja omalla alallaan kasvava työnantaja. Työ alkaa elokuussa 2017.
Muuta Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin konsultti Kati Blinnikka-Pullola, puh. 010 8500 686. Parhaiten tavoitettavissa to 29.6. klo 9-11 ja pe 30.6. klo 13-15.

Palaa