Sisältömarkkinoinnin koordinaattori

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Helsinki
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: Media/Viestintä
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 31.07.2017
Tehtävän kuvaus Haemme asiakasyrityksellemme Alma Medialle Helsinkiin

sisältömarkkinoinnin koordinaattoria

työskentelemään digitaalisen markkinoinnin parissa.

Tehtävä on aluksi osa-aikainen (2–3 päivää viikossa), ja se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Koordinaattorin työ on ennen kaikkea prosessien ja projektien hallintaa. Työtehtäviin kuuluu mm. aikatauluista ja aineistoista huolehtiminen, analytiikan seuranta, asiakaskohtaisten tulosten raportointi, sisältöjen julkaiseminen sekä julkaisemiseen liittyvän teknologian käyttäminen. Koordinaattori laatii kampanjaraportteja ja tukee aktiivisesti myyntiä. Myynnin lisäksi hän työskentelee yhteistyössä luovien suunnittelijoiden ja tuottajien kanssa Alma median useiden brändien parissa. Koordinaattori on tervetullut osallistumaan myös itse luovaan prosessiin: suunnitteluun, konseptien ideointiin, tuotantoon. Myös asiakkaat ovat koordinaattorin läheisiä kumppaneita.
Edellytykset Olet hakemamme henkilö, mikäli verkko on osa arkipäivääsi ja olet aidosti kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista. Työntekijänä olet oma-aloitteinen sekä tarkka ja sinulla on kiinnostusta selvittää myös asioiden teknisiä vaatimuksia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Opintosi (AMK/yliopisto) tukevat tehtävässä menestymistä. Eduksi katsomme myös visuaaliset taidot, kuten Photoshopin hallitsemisen. Puhut sujuvasti suomea ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Koordinaattorin paikkaan voidaan valita joko samantyyppistä työtä jo aiemmin tehnyt ammattilainen tai uraansa vasta aloitteleva harjoittelija.
Muuta Kiinnostuitko? Täytä pikaisesti hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.opteam.fi, kuitenkin viimeistään 31.7. mennessä.
Lisätietoja tehtävistä antaa Sara Harju, puh. 050 4437901 tavoitettavissa ti 11.7. klo 13-14.


Opteam Luova on yhteinen paikka luovan alan töille ja tekijöille.
Yhdistämme median, markkinoinnin, viestinnän ja muotoilun tekijät ja työllistäjät. Haluamme vaikuttaa siihen, että luovan alan osaajille on riittävästi töitä ja että työnantajat voivat rekrytoida tarvitsemiaan ammattilaisia joustavasti ja vaivattomasti. Meidän avullamme jokainen voi keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa.

Palaa