Finanssiammattilaiseksi ja merkonomiksi oppisopimuksella

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Helsinki
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: Pankki- ja vakuutus
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 02.07.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: S-Pankin tavoitteena on tuottaa Suomen paras digitaalinen pankkipalvelukokemus. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Etsimme S-Pankkiin ihmisiä, jotka haluavat haastaa alan totuttuja käytäntöjä ja hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia.

Tarjoamme nyt mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuksella finanssiammattilaiseksi ja merkonomiksi!

Tehtävän kuvaus Syyskuussa alkava koulutusohjelma kestää noin 2 vuotta. Koulutus rakentuu työssäoppimisesta palveluneuvojana S-Asiakaspalvelu Oy:ssä, lähiopinnoista Edupolin Herttoniemen toimipisteessä sekä itsenäisestä opiskelusta. Suoritat liiketalouden perustutkinnon (merkonomi) joustavasti työn ohessa osoittamalla osaamisesi päivittäisissä työtehtävissä.

Työssäsi perehdyt osaan pankkitehtävien laajasta kentästä sekä asiakasomistajuusasioihin. Työskentelet asiakasrajapinnassa puhelimitse ja sähköisissä palvelukanavissa. Tehtävät sisältävät tavoitteellista myyntityötä ja haastetta tarjoavia asiakastilanteita. Oppisopimuskoulutettavana olet työsuhteessa pankkiin ja sinulla on myös mahdollisuus edetä tehtävissäsi omien näyttöjesi mukaisesti. Koulutuksen päätyttyä sinun on mahdollista valikoitua joukkoomme pysyvään työsuhteeseen sekä laajentaa osaamistasi rahoitukseen ja säästämiseen.

Lähiopintopäiviä koulutusohjelmassa on yhteensä noin 22 päivää ja myös niiden ajalta S-Pankki maksaa palkan. Koulutus on maksuton lukuun ottamatta tutkintomaksua 58€. Opintojen aikana tukenasi toimivat niin Edupolin vastuukouluttaja kuin työpaikkakouluttajasi S-Pankissa. Oppisopimuskoulutusta koordinoi Stadin aikuisopiston työelämä- ja oppisopimuspalvelut.

Edellytykset Odotamme sinulta halua kehittyä pankkiasioiden ammattilaiseksi tavoitteellisiin finanssialan tehtäviin ja suorittaa samalla liiketalouden perustutkinnon. Olet palveluhenkinen ja motivoitunut uuden oppimiseen. Toimit joustavasti työyhteisössä, asenteesi on innostunut ja asiakaslähtöinen ja haluat menestyä ja kehittyä. Olet saanut kokemusta asiakaspalvelutehtävistä esimerkiksi opintojen ohella. Lisäksi olet tottunut tietojärjestelmien käyttäjä. Jättebra om du kan betjäna på svenska också!

Taustaltasi voit olla esimerkiksi opintojen ohessa työkokemusta kerännyt ylioppilas tai asiakastyössä jo toiminut alanvaihtaja. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Tämä mahdollisuus on sinua varten, jos olet käytännönläheinen ja sosiaalisesti lahjakas ja haluat tarttua työhön unohtamatta liiketalousalan koulutuksen merkitystä.

Tarjoamme Tarjoamme sinulle
- maksuttoman koulutuksen
- aitiopaikan asiakaspalvelun parissa digitalisoituvassa pankissa
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
- innostavan työyhteisön
- asianmukaisen palkkauksen sekä S-ryhmän erittäin kattavat henkilöstöedut.

Lue lisää S-Pankista työnantajana https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/

Muuta Lisätietoja tehtävästä saat Opteamin rekrytointikonsultti Laura Niemeltä 13.6. klo 13-15 tai 22.6. klo 12-14, puh. 050 378 0862.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 2.7.2017 hakulomakkeen kautta. Huomioimme ainoastaan järjestelmään jätetyt hakemukset.

Lisätietoa S-Pankista löydät www.s-pankki.fi.


S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 2,9 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lisäksi asunnon rahoittamisessa apuna ovat ajanvarauksella palvelevat S-Pankkiirit. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat S-ryhmä (75 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

S-Asiakaspalvelu on S-ryhmän oma asiakaspalvelukeskus. Palvelemme osuuskauppojen asiakasomistajia ja S-Pankin asiakkaita puhelimitse, sähköpostilla ja monipuolisten verkkopalveluiden avulla. Asiakasyhteydenottojen lisäksi meillä hoidetaan AO-asiakaspalveluun liittyviä taustatöitä sekä tarjotaan osuuskaupoille tukea S-Pankin toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Edupoli on aikuiskoulutuskeskus, joka on jo yli kolmen vuosikymmenen ajan kehittänyt aikuisten ammatillista osaamista ja antanut valmiuksia työelämässä menestymiseen. Edupolissa opiskelee vuosittain yli 10 000 aikuista. Noin 200 kouluttajan osaamista täydentää laaja asiantuntijoiden verkosto.

Palaa