Sähkön projekti-insinööri

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 25.06.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä yli 60 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talo-tekniset huoltopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.
Tehtävän kuvaus Etsitkö mahdollisuutta toimia vastuullisissa työnjohtotehtävissä vakituisessa työsuhteessa?
Sähkön projekti-insinöörinä Aro Systemsillä päätehtävänäsi on työmaan työnjohto sähköurakoinnin yksikössä. Projekti-insinöörinä pääset vastaamaan työmaan operatiivisista toteutusaikatauluista, resurssien ja hankintojen oikea-aikaisuudesta ja muusta operatiivisesta työnjohdosta yhteistyössä mahtavien kollegoiden kanssa.
Työnjohtajana vastuullasi tulevat olemaan :
- määritettyjen hankintasuunnitelmien toteutus
- kustannusseuranta omalla vastuualueellasi
- oikea ja oikea-aikainen dokumentointi
Edellytykset Sähkön projekti-insinöörinä toimiminen Arolla edellyttää toimialaan sopivaa koulutustaustaa (insinööri tai DI) sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Koulutustaustan lisäksi tehtävässä menestyy parhaiten hyvillä esimiestaidoilla, ennakoivalla työotteella sekä paineensietokyvyllä. Etsimme rautaiseen joukkoomme tiimityöskentelijää, joka reagoi muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja joustavasti sekä panostaa työssään laatuun.
Tarjoamme Meillä Arolla saat monipuolisten ja vastuullisten työnjohdon tehtävien tueksi osaavan johdon, ammattitaitoiset kollegat ja asentajakunnan. Sinulla on lisäksi mahdollisuus päästä osallistumaan ja kehittämään itseäsi myös haastavien ja merkittävien hankkeiden parissa.
Muuta Täytä hakemus tehtävään 25.6 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin konsultti Antonio Mikkonen, p. 040 1678311 tai antonio.mikkonen@opteam.fi.

Palaa