TYÖHÖN OSALLISTUVA VUOROESIMIES , VIHANNES-LAITILA OY

Asiakasyrityksen nimi Vihannes-Laitila Oy
Tulosyksikkö: Uusikaupunki
Sijainti: Varsinais-Suomi, Uusikaupunki
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Muu teollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 31.05.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: VIHANNES-LAITILA – konserni on perustettu vuonna 1984 ja on alansa johtava vihanneskauppaa harjoittava yhtiö Suomessa. Yritysryhmässä työskentelee parhaillaan 100 alansa ammattilaista. Asiakkaina ovat kaikki merkittävät keskusliikkeet ja huomattava osa elintarviketeollisuutta. Vihannes-Laitila luo hyvinvointia kuluttajalle, asiakkailleen sekä sopimusviljelijöilleen pakkaamalla sekä jatkojalostamalla kannattavasti puhtaita, laadukkaita, ravintorikkaita vihanneksia kehittäen samalla jatkuvasti yhteistyötä ja toimintaansa.


Haemme nyt kuluttajapakkaamoon

TYÖHÖN OSALLISTUVAA VUOROESIMIESTÄ
Tehtävän kuvaus Vuoroesimiehenä vastaat prosessien aikatauluista tilausten osalta sekä organisoit päivän työt niiden mukaan. Toimit tiimissä 6-12 henkilön lähiesimiehenä. Työ on vuorotyötä kahdessa vuorossa. Sesongit vaikuttavat toimintaan vahvasti jolloin tehtävänäsi on myös ennakoida tulevaa olemassa olevien tietojen perusteella ja käyttää tietoja mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi parhaan tehokkuuden saavuttamiseksi.
Edellytykset Työssä menestyminen vaatii hyvää kokonaisuuksien hahmottamista ja hallintaa ja hyvää yhteistyökykyä. Voit olla vasta työurasi alussa oleva alasta kiinnostunut henkilö tai jo kokeneempi vastaavissa tehtävissä toiminut ammattilainen. Katsomme eduksi prosessipuolen koulutuksen tai alan työkokemuksen.

Haemme henkilöä jolla on lisäksi:
•hyvä englanninkielen taito
•motivaatio oppia uutta ja kehittää itseään ja omaa työtään
•hyvä organisointikyky
•ymmärrys tiimityön merkityksestä keskeisenä osana omaa työtä
Tarjoamme Tarjoamme:
•vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä
•mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintoja tulevaisuuden haasteisiin
Muuta Hakukaika päättyy 31.5.2017. Lisätietoja tehtävästa antaa: Mika Valtanen, Opteam – 040 689 1183, mika.valtanen@opteam.fi

Palaa