Tekninen myyjä Celsa Steel Service Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Espoo
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Kone-ja metalliteollisuus
Hakuaika päättyy: 04.06.2017
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Celsa Steel Service Oy on Suomen johtava betoniterästuotteiden jatkojalostaja ja jakelija. Hallitsemme koko raudoittamisen ketjun suunnittelusta asentamiseen. Kuulumme kansainväliseen Celsa- ryhmään, joka on Euroopan suurin betoniteräksen valmistaja. Celsa Steel Service Oy:llä on betoniteräksen jatkojalostusta kolmella paikkakunnalla: Espoossa, Åminneforsissa ja Pälkäneellä.

Celsa Steel Service Oy:n toiminnan laajentuessa etsimme Teknistä myyjää betonirakentamisen tarvikkeet- tuoteryhmään.
Tehtävän kuvaus Teknisenä myyjänä luot ja vahvistat yhteistyösuhteista olemassa oleviin ja uusiin asiakkaisiin sekä alan toimijoihin. Rakennat työsi kannalta tarpeelliset sisäiset- ja ulkoiset verkostot ja pystyt omalla toimintatavallasi vaikuttamaan tuoteryhmän kannattavaan kasvuun ja siihen, että asiakkaat voivat olla tyytyväisiä.
Olet myyntihenkinen ja omatoiminen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet ehdottomasti joukkuepelaaja.
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta. Kokemus betonirakentamisen alalta on merkittävä etu. Kommunikoit sujuvasti englanniksi. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan johtavassa yrityksessä sekä laaja-alaisen vastuualueen laadukkaiden tuotteiden parissa, osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota.
Hae tehtävää oheisen linkin kautta 4.6.2017 mennessä. Rekisteröinnin yhteydessä liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Opteamin rekrytointikonsultti Tuija Autio +358 40 569 0009.

Palaa