Toimistosihteeri

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Turku
Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: Hallinto- ja toimistotyö
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 13.12.2016
Tehtävän kuvaus Toimintamme laajentuessa etsimme

TOIMISTOSIHTEERIÄ

vastaamaan erilaisista henkilöstöhallinnon, aulapalveluiden ja taloushallinnon tehtävistä. Henkilöstöhallinnon puolella keskeinen osa tehtävääsi on konsulttien avustaminen rekrytointitoimeksiannoissa käsittelemällä työhakemuksia ja kutsumalla potentiaalisia hakijoita haastatteluun, suositusten soittaminen sekä vuokratyöntekijöiden dokumenttien hallinnointi. Aulapalveluissa huolehdit toimistollemme saapuvista yritysasiakkaista sekä työnhakijoista ja työntekijöistä. Valmistelet asiakasmateriaaleja ja huolehdit kokoustilojemme järjestelyistä. Taloushallinnon puolella osallistut ostoreskontran hoitamiseen sekä raporttien tuottamiseen. Tehtävä on alkuun määräaikainen 31.12.2017 saakka.

Toivomme sinulla olevan 3-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Koska työnkuva on uusi ja muodostuu useista eri osa-alueista, odotamme sinulta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja erinomaista organisointikykyä toimia usean eri toiminnon keskipisteessä. Toimit asiakaspalvelun keskipisteessä ja nautitkin uusien ihmisten kohtaamisesta ja mieleenpainuvan asiakaskokemuksen tuottamisesta. Pystyt mukautumaan tilanteiden mukaan ja näet muutokset ja toiminnan kehittämisen positiivisina haasteina.

Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kasvavassa organisaatiossa, joka toimii muuttuvan työelämän ytimessä. Vältämme turhaa hierarkiaa ja arvostamme jokaista organisaatiomme jäsentä oman työnsä asiantuntijana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintapäällikkö Johanna Tanskanen, nro 050 5901 700, torstaina 1.12.2016 klo 12-13 sekä keskiviikkona 7.12.2016 klo 10-11. Jätä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 13.12.2016. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Palaa