Myyntipäällikkö / Lillbacka Logistics Oy, Alahärmä

Asiakasyrityksen nimi Lillbacka Logistics Oy
Tulosyksikkö: Seinäjoki
Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Kuljetus ja liikenne
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 11.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Lillbacka Logistics Oy on Etelä-Pohjanmaalla, Alahärmässä sijaitseva, pitkät perinteet omaava nykyaikainen kuljetusyritys. Tarjoamme laadukkaita kappaletavaraliikenteen kuljetuspalveluja pääsääntöisesti kotimaan liikenteessä. Terminaalimme sijaitsevat Alahärmässä, Tampereella ja Vantaalla.
Tehtävän kuvaus Etsimme nyt kasvuhakuiseen joukkoomme energistä ja aikaansaavaa

Myyntipäällikköä

kuljetuspalveluidemme myyntiorganisaation vahvistamiseen. Vastaat pidempikestoisten sopimusasiakkuuksiemme myynnistä ja asiakassuhteiden kehittämisestä sekä päivittäisestä yksittäisasiakkaiden myynnistä autojemme korkean täyttöasteen varmistamiseksi. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä niin asiakaskenttämme kuin liikenteenhoitajiemme kanssa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Alahärmässä, missä myös kiinteä työpisteesi sijaitsee.
Edellytykset Tehtävässä edellytämme vankkaa kokemustaustaa myyntitehtävistä kuljetusalalla. Työasenteesi on positiivinen, kunnianhimoinen ja tuloshakuinen. Sinulla on määrätietoisuutta ja palavaa halua vaikuttaa yrityksemme liiketoiminnan kasvuun sekä vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä asiakkaidemme ensiluokkaiseen palvelemiseen. Työyhteisössämme vaalimme tiimipelitaitoja sekä kannustavaa yhteishenkeä.
Tarjoamme Etsimme nyt siis todellista kovan luokan myyntiammattilaista, jolla on näkemystä ja yhteistyöverkostoja kappaletavarakuljetusalalta. Tehtävä edellyttää valmiutta liikkuvaan kenttämyyntityöhön Länsi- ja Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän lisäksi dynaamisen ja kehittyvän, nuorekkaan työyhteisön. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Muuta Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Opteamin seniorikonsultti Outi Kärkkäinen, p. 050 396 1138. Soittoajat: Pe 2.12 sekä ke 7.12. klo. 12.00–13.30.
Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 11.12.2016 ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Palaa