Asiantuntijamyyjä Soilfood Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Oulu
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Muu teollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 06.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Soilfood tarjoaa ratkaisuja maan sadonkorjuukyvyn ja viljelyn kattavuuden parantamiseen sekä auttaa vähentämään viljelyn ravinne- ja hiilihävikkejä. Olemme Suomen suurin kierrätyslannoitteiden ja maanparannustuotteiden toimittaja. Toimitamme tilakohtaisesti räätälöityjä lannoitteita- ja maanparannusaineita tavanomaiseen sekä luomuviljelyyn. Jalostamme maatalouden sekä bioenergia- ja metsäteollisuuden sivuvirroista korkealaatuisia lannoite- ja maanparannustuotteita korkealla agronomisella osaamisella. Tunnemme asiakkaidemme vaatimukset niin maataloudessa kuin teollisuudessakin. Biotalouden toimijoille tarjoamme ympäristöystävällisen, kustannustehokkaan ja luotettavan kokonaispalvelun ravinnevirtojen ja sivutuotteiden hyötykäyttöön.
Tehtävän kuvaus Aloitamme täsmälannoitteiden valmistuksen Oulussa ja laajennuksen myötä etsimme joukkoomme ammattitaitoista asiantuntijamyyjää.

Asiantuntijamyyjän tehtäviin kuuluu kierrätyslannoitteiden ja maanparannustuotteiden myynti Oulun seudun viljelijöille. Työskentelet itsenäisesti suoraan asiakasrajapinnassa.

Etsimällämme henkilöllä on näyttöä myyntitehtävistä tai vahvaa myyntihenkisyyttä. Arvostamme positiivista ja tuloshakuista työskentelyotetta myös paineen alla. Kuukausipalkan lisäksi maksamme myös provisiota onnistuneesta myyntityöstä.

Mikäli kiinnostuit jätä hakemus ansioluetteloineen oheisen linkin kautta viimeistään 6.12.2016. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemukseesi myös kuukausipalkkatoiveen.
Edellytykset Valittavalta henkilöltä edellytämme vankkaa maatalouden osaamista, joko koulutuksen tai käytännön kokemuksen kautta. Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi agronomi tai agrologi.
Tarjoamme Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen sekä asianmukaiset työskentelyvälineet. Tukenasi on organisaatiomme myyntihenkilöstö, joka tukee sinua työssä onnistumisessa.
Muuta Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Opteamin rekrytointikonsultti Susanna Saranlinna +358503962347 torstaina 1.12.2016 klo 10-13 välillä tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse susanna.saranlinna@opteam.fi.

Palaa