Liiketoimintapäällikkö sähköliiketoimintaan Kokkolan Energia

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Tampere
Sijainti: Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtävätaso Johto
Toimiala: Muu teollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 06.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Kokkolan Energia Oy on asiakkaitaan ja omistajaansa palveleva, kehittyvä, täyden palvelun energiayhtiö. Toimintaamme kuuluu perinteiset sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto, myynti ja jakelu sekä kehityshankkeemme uusiutuvan energian alueella. Luotettavasta sähkön jakelusta vastaa tytäryhtiömme KENET Oy, tuotantoresursseja omistamme sekä itse että Pohjolan Voima Oy:n kautta. Liikevaihtomme on n. 50-60 miljoonaa euroa vuodessa. Työllistämme yli 100 henkilöä. Hyvä ja luotettava palvelu lähellä asiakasta on meille tärkeää. Lue lisää: www.kokkolanenergia.fi
Tehtävän kuvaus Haemme energistä liiketoimintapäällikköä sähköliiketoimintaan

Tehtävänäsi on johtaa sähköliiketoimintaamme. Johtoryhmän jäsenenä vastaat pienestä ammattilaisten joukosta ja kehität yhtiön toimintaa sähkömarkkinoihin liittyvissä asioissa yli organisaatiorajojen. Työssäsi raportoit toimitusjohtajalle. Työ edellyttää sähkömarkkinoiden syvällistä tietämystä. Tunnet hyvin sähköpörssin ja muut kauppapaikat sekä ymmärrät sähkön hinnan määräytymisen. Omaat halun ja kyvyn muovata sähkökauppaa ja toimintatapojamme kannattavuuden parantamiseksi. Sinulla riittää näkemystä ja kykyä verkostoitua.
Edellytykset Odotamme Sinulta sähkökaupan asiantuntijuutta ja kykyä valmentavaan esimiestyöhön. Koulutukseltasi voit olla teknillisen tai kaupallisen korkeakoulututkinnon suorittanut (tai omaat muuten vastaavat tiedot). Sinulle on eduksi englannin ja ruotsin kielen taito. Meille on tärkeää, että olet valmis sitoutumaan Keski-Pohjanmaalle.
Tarjoamme Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa voit vaikuttaa koko yrityksen kehittymiseen. Tehtävä on uusi, joten pystyt muokkaamaan sitä. Työn kautta Sinun on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa energiamarkkinoihin.
Muuta Energisoiduitko? Kysy lisää Hippu Pintilältä 040 778 0911. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 6.12. mennessä.

Palaa