Tuotantotyöntekijä Poriin TEKNISERI:LLE

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Pori
Sijainti: Satakunta, Pori
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Muu teollisuus
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 08.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Tekniseri Oy on vuonna 1986 perustettu teollisuuden sopimuspaino. Tuotteitamme toimitetaan laajasti teollisuuden kansainvälisiin valmistuskeskittymiin. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Porissa joissa on myynti, tuotanto, asiakaspalvelu että tarvittavat tuotetuki- ja suunnitteluresurssit. Tehtaiden lisäksi Helsingissä sijaitsevassa myyntikonttorissa on myös tuotekehitys ja valmistuotevarasto.

Molemmilla tehtaillamme on omaa erikoisosaamista. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaista osaamista ja mittavan tuotevalikoiman. Pääkonttorimme sijaitsee Kempeleessä.
Lisätietoa meistä: www.tekniseri.fi
Tehtävän kuvaus Haemme nyt Porin TEKNISERI:n tehtaaseemme tuotantotyöntekijää. Työ sisältää painotyötä, pakkaamista, painovärien sekoitusta ym. Työnkuva on siis moninainen. Työ vaatii tarkkuutta ja samalla tietenkin ripeyttä, joten huolellisuus on olennainen asia työn onnistumisen kannalta. Sinulla on hyvä asenne ja motivaatio uuden oppimiseen. Työ on päivätyötä (7:30-16:00).
Edellytykset Edellytämme/Toivomme Sinulta:
- tutkintoa (esim.pintakäsittely, graafinen ala)
- muutaman vuoden työkokemus teollisuuden alalta
- valmiutta vuorotyöhön
- graafisen alan tuntemus katsotaan eduksi
- suomenkielen sujuvaa hallinta ja englanninkielen taito katsotaan eduksi
Tarjoamme Tarjoamme Sinulle:
Mukavan ja monipuolisen työn hyvässä porukassa. Työ alkaa 8 kuukauden määräaikaisella työsopimuksella, joka muuttuu sitten vakinaiseksi mikäli molempien osapuolten intressit kohtaavat.
Noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Muuta Olisiko tässä Sinun seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit niin laita hakemus alla olevasta linkistä pikaisesti tulemaan, kuitenkin viimeistään 8.12.2016. Muistathan liittää hakemukseen CV:si!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalveluyritys Opteam:n kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Porin aluepäällikkö Anne-Mari Koivu 050-4342256 tai anne-mari.koivu@opteam.fi

Palaa