SIJOITUSTEN RISKIENHALLINTAPÄÄLLIKKÖ ETERA

Asiakasyrityksen nimi Eläkevakuutusyhtiö Etera
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Pankki- ja vakuutus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 11.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. Etera on yksi suurimmista institutionaalisista sijoittajista Suomessa. Sijoitusten arvo on n. 6 mrd. euroa.
Tehtävän kuvaus Haemme Riskienvalvontatiimin esimiestä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan ja kehittämään sijoitusten raportointia ja analytiikkaa.
Kolmen hengen analyytikkotiimi vastaa sijoitusten riski- ja tuottoraportoinnista ja siihen liittyvien menetelmien kehittämisestä. Tiimi on myös vastuussa yhtiön riskilimiittien määrittelystä ja limiittikehikon kehittämisestä.
Johtamasi tiimin tehtävinä on päivittäisten raporttien tuottaminen sekä toimiminen johdon konsulttina riskienhallintaan tai sijoitustuottoihin liittyvissä kysymyksissä. Tiimi vastaa johdollasi vakavaraisuuslaskennasta, raportoinnista hallitukselle sekä sijoitustoimintaan liittyvästä viranomaisraportoinnista.
Edellytykset Arvostamme vähintään 3-5 vuoden kokemusta sijoitustoiminnan raportointiin ja analytiikkaan liittyvistä tehtävistä esim. pankista, vakuutusyhtiöstä tai varainhoitoyhtiöstä. Esimieskokemuksesta on hyötyä, sinulla on taito työskennellä itsenäisenä asiantuntijana ja samalla tukea tiimisi jäseniä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
Työskentelytapasi on analyyttinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa laskenta- ja työvälineosaamista. Sinulla on mielellään kokemusta taloudelliseen mallintamiseen tai raportointiin liittyvästä kehitystyöstä (esimerkiksi jonkin verran SQL tai VBA ohjelmointikokemusta).
Hyvät vuorovaikutustaidot kuuluvat vahvuuksiisi. Toimiminen kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa englannin kielellä on sinulle vaivatonta.
Tarjoamme Riskienhallintapäällikkönä sinua odottaa monipuolinen ja haastava tehtäväkenttä. Etera tarjoaa kilpailukykyiset edut ja mukavat työkaverit. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Länsi-Pasilassa.

Hae tehtävään 11.12.2016 mennessä lähettämällä hakemus, CV sekä palkkatoiveesi

Lisätietoja antaa Opteam / Senior Recruitment Consultant Tuija Autio 040 5690009.

Palaa