SOME-manageri

Asiakasyrityksen nimi Opteam Yhtiöt Oy
Tulosyksikkö: Helsinki
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Media/Viestintä
Työsuhteen tyyppi: Muu
Hakuaika päättyy: 12.12.2016
Tehtävän kuvaus Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle

SOME-MANAGEREITA

Tehtävät ovat useimmiten projekteja tai pidempiä määräaikaisuuksia, joskus myös aivan lyhyitä keikkoja tai toistaiseksi solmittavia työsuhteita.

Tehtävänäsi on suunnitella tehokkaita kohdennettuja markkinointi- ja viestintätoimia sosiaalisen median kanaviin. Olet yleensä mukana organisaation sosiaalisen median strategian luomisessa ja varmistat, että sosiaalisen median toimet tukevat yrityksen liiketoimintaa ja tavoitteita. Työskentelet usein yhteistyössä viestintä- ja markkinointitiimien kanssa.
Edellytykset Sinulla on innostunut lähestymistapa digitaaliseen markkinointiin ja viestintään ja käytännön kokemusta some-toimenpiteiden suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta. Olet hyvin perehtynyt sosiaalisen median kanaviin ja ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.

Pärjätäksesi tässä työssä tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sujuvan suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen englannin kielellä.
Muuta Kiinnostuitko? Jätä pikaisesti hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa www.opteam.fi. Kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.


Opteam Luova on yhteinen paikka luovan alan töille ja tekijöille.
Yhdistämme median, markkinoinnin, viestinnän ja muotoilun tekijät ja työllistäjät. Haluamme vaikuttaa siihen, että luovan alan osaajille on riittävästi töitä ja että työnantajat voivat rekrytoida tarvitsemiaan ammattilaisia joustavasti ja vaivattomasti. Meidän avullamme jokainen voi keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa.

Palaa