Sisältömarkkinoinnin tekijä

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Helsinki
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Media/Viestintä
Työsuhteen tyyppi: Muu
Hakuaika päättyy: 12.12.2016
Tehtävän kuvaus Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle

Sisältömarkkinoinnin tekijöitä

Tehtävät ovat useimmiten projekteja tai pidempiä määräaikaisuuksia, joskus myös aivan lyhyitä keikkoja tai toistaiseksi solmittavia työsuhteita.

Tehtäviin kuuluu löytää kiinnostavia aiheita ja näkökulmia hankaliinkin aiheisiin sekä tuottaa esimerkiksi kiinnostavia tekstejä tai videokäsikirjoituksia tai -haastatteluita.


Edellytykset Toivomme, että ymmärrät asiakasnäkökulmaa sekä kaupallisuutta ja olet erinomainen kirjoittaja ja viestijä. Tunnet digitaalisetkin kanavat ja hallitset journalistisen tekemisen muotoja.

Otat uudet asiat nopeasti haltuun ja olet taitava kommunikoimaan sekä ulkoisten että sisäisten asiakkaiden kanssa. Kykenet itsenäiseen työhön etkä pelkää yllättäviäkään tilanteita. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.
Muuta Kiinnostuitko? Jätä pikaisesti hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa www.opteam.fi. Kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Opteam Luova on yhteinen paikka luovan alan töille ja tekijöille.
Yhdistämme median, markkinoinnin, viestinnän ja muotoilun tekijät ja työllistäjät. Haluamme vaikuttaa siihen, että luovan alan osaajille on riittävästi töitä ja että työnantajat voivat rekrytoida tarvitsemiaan ammattilaisia joustavasti ja vaivattomasti. Meidän avullamme jokainen voi keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa.

Palaa