Installation, Support & Service (ISS) Manager Finland & Baltics, Hoist Group Ab Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Rovaniemi
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: IT
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 07.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Hoist Group on hotellien järjestelmäratkaisujen, tuotteiden ja palveluiden johtava toimittaja Euroopassa. Haemme laajentuvaan tiimiimme ISS Manager:ia vastaamaan Hoist Groupin Suomen ja Baltian organisaation asennus- ylläpito- ja huoltotoiminnoista.
Tehtävän kuvaus Vastuullesi saat organisaatiomme kasvavan teknisen tiimin johtamisen, alihankintasopimuksista vastaamisen, Hoist Groupin keskitettyjen tukipalveluiden käytön suunnittelun sekä myynnin tukemisen vaativissa asiakastilanteissa. Tulet toimimaan Suomen ja Baltian operatiivisen johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja.

Tehtäviisi kuuluu mm::

1. ISS organisaation päivittäinen johtaminen ja kehittäminen
a) Asennusprojektit
- Suunnittelu, valvonta ja kokonaisvastuu
- Kustannuslaskenta ja –seuranta
- Asennusprosessin kehittäminen
b) Ylläpito ja huolto
- Tukipalvelutoimintojen suunnittelu ja kehittäminen
- Raportointityökalujen käytön kehittäminen
- Päivittäisten operatiivisten toimintojen järjestely ja delegointi
- Päivystystoimintojen kehittäminen ja niistä vastaaminen

2. Alihankkijat ja yhteistyökumppanit
- Alihankintaverkoston rakentaminen
- Alihankitasopimusten neuvottelu
- Alihankkijoiden kouluttaminen ja valvonta

3. Myynnin tukeminen
- Vaativiin asiakasneuvotteluihin osallistuminen
- Teknisten kartoitusten järjestäminen
- Myyjien tekninen tukeminen

4. Muu johtaminen
- Toimivan ja tehokkaan ISS organisaation ylläpitäminen ja kehittäminen
- Työaikaseuranta ja –suunnittelu
- Tarvittavien koulutusten järjestäminen ja suunnittelu
Edellytykset Odotamme, että omaat:
Kokemusta ip-pohjaisista ratkaisuista sekä pilvipalveluista
Ymmärrystä matkailualan tai vastaavanlaisten toimialojen it-ratkaisuista
Näkemystä päivittäisestä johtamisesta ja sen kehittämisestä
Sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa
Esimiestaitoja ja käytännön- ja ihmisläheistä toimintatapaa
Näyttöjä.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle merkittävän roolin nopeasti kehittyvän liiketoiminnan parissa, kilpailukykyisen palkan sekä yrityskulttuurin, jossa saat kehittää kykyjäsi ja taitojasi. Toimipaikkasi sijaitsee Vantalla Veromiehen Business Park:n alueella. Tehtävä edellyttää myös matkustamista ensisijaisesti Suomen ja Baltian alueella.

Organisaatiomme ISS Manager:ina sinulla on avainrooli yhtiössämme. Meitä kantaa yrittäjähenkisyys sekä vahva arvopohja (innovatiivisuus, sitoutuneisuus ja kokonaisvaltaisuus), jonka päälle rakennamme Hoist Groupin laadukkaan asiakastyön.
Aktiivinen yhteistyö yli osasto- ja yksikkörajojen kuuluu toimintakulttuuriimme ja haluamme kannustaa osaajiamme sisäiseen urakehitykseen. Meitä kiinnostaa myös se, että pystyt rakentamaan hyvän balanssin työ- ja yksityiselämän välillä. Arvostamme korkealle työhyvinvointia niin sinun, tiimisi kuin koko organisaatiomme osalta.

Valittu henkilö tulee saamaan huolellisen perehdytyksen sekä tuotteisiimme että toimintatapoihimme ja jatkokehityksen tukena toimii Suomen organisaation lisäksi myös Hoist Groupin kansainväliset tekniset asiantuntijat.
Muuta Hoist Group on hotellien järjestelmäratkaisujen, tuotteiden ja palveluiden johtava toimittaja Euroopassa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus mm. hotellien Internet-palveluiden, konferenssien tietoliikennepalveluiden, TV- ja sisältöratkaisujen, varaus- ja back office-järjestelmien sekä sisustus ja vierastuotteiden alalla. Asiakkaitamme ovat niin kansainväliset ja kotimaiset hotelliketjut, kuin yksityiset hotellit sekä muut majoituspalveluita tarjoavat yritykset. Pääkonttorimme on Tukholmassa ja Hoist Groupilla on omat toimipaikat yhteensä 18 maassa. Suomen toimistomme sijaitsee Vantaalla. Lisätietoja osoitteesta www.hoistgroup.com.

Lisätiedot tehtävästä Opteamilta: Antti Rotko, antti.rotko@opteam.fi p.040-5611204 tai Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi p.050-4131220 . Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 7.12.2016 mennessä. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! Huom. Hae rekrytointijärjestelmämme kautta, sähköpostihakemuksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

Hoist Group - Hospitality Innovations

Palaa