Frontend- ja backend osaajia

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Tampere
Sijainti: Pirkanmaa, Tampere
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: IT
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 15.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Asiakkaamme on monipuolinen pk-sektorin ohjelmistotalo.
Tehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme erikseen frontend- ja backend ohjelmistosuunnittelijoita monipuolisiin asiakasprojekteihin. Projektit sijoittuvat eri aloille julkiselle sekä yksityiselle sektorille. Toimenkuvaan kuuluvat monipuolisesti erilaiset ohjelmistokehitystehtävät. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa välittömästi.
Edellytykset Tehtävän vaatimukset:
- CI, versionhallinta (Esim. Jenkins, Hudson)
- Tekninen dokumentointi
- Ketterät menetelmät (scrum)
- Käyttöjärjestelmäosaaminen Linux, Windows
- Hyvät ryhmätyötaidot

Sinulla on 3-5 vuotta työkokemusta ohjelmoinnista. Omaat myös soveltuvan koulutustausta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Frontend-osaajan tulee hallita seuraavia teknologioita: Javascript, HTML5/CSS3, AngularJS ja yleiset AngularJS-moduulit tai Bootstrap. Kaikki sovelutuva kokemus luetaan eduksi. Tuotat laadukasta koodia ja pidät oikeaoppisesta koodaamisesta. Karttaosaaminen lasketaan eduksi.
Tarjoamme Asiakkaamme tarjoaa loistavan näköalapaikan alan kokeneiden osaajien kanssa. Työssä pääsee vaihteleviin ja pitkäaikaisiin projekteihin eri toimialoilla. Projektit ovat modernien teknologioiden ja tuotteiden parissa. Työ on hyvin joustavaa. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen. Asiakkaamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja huomioi yksilön tarpeet. Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Palaa