Viestintäassistentti

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Helsinki
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Työntekijä
Toimiala: Media/Viestintä
Työsuhteen tyyppi: Muu
Hakuaika päättyy: 12.12.2016
Tehtävän kuvaus Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle

Viestintäassistentteja

Tehtävät ovat useimmiten projekteja tai pidempiä määräaikaisuuksia, joskus myös aivan lyhyitä keikkoja tai toistaiseksi solmittavia työsuhteita.

Työnkuva vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja tekijän kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Tyypillisesti viestintäassistentti on monipuolisesti mukana sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä mahdollisesti markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa.
Edellytykset Hyvä viestintäassistentti hallitsee viestintää ja markkinointia, on tehokas ja yhteistyökykyinen ja kykenee hyödyntämään digitalisaation ja teknologian mahdollisuuksia. Hän on oma-aloitteinen, ja asioiden eteenpäin vieminen on hänelle luontaista. Etsimämme ihmiset osaavat käyttää yleisimpiä julkaisujärjestelmiä ja kuvankäsittelyohjelmia tai heillä on erinomaiset valmiudet oppia nämä nopeasti. Erittäin hyvän suomen kielen kirjallisen taidon lisäksi muusta kielitaidosta on hyötyä.
Muuta Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti ansioluetteloineen osoitteessa www.opteam.fi.
Kutsumme haastatteluun soveltuvat hakijat.


Opteam Luova on yhteinen paikka luovan alan töille ja tekijöille.
Yhdistämme median, markkinoinnin, viestinnän ja muotoilun tekijät ja työllistäjät. Haluamme vaikuttaa siihen, että luovan alan osaajille on riittävästi töitä ja että työnantajat voivat rekrytoida tarvitsemiaan ammattilaisia joustavasti ja vaivattomasti. Meidän avullamme jokainen voi keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa.

Palaa