Ohjelmistosuunnittelija (QT)

Asiakasyrityksen nimi BearIT
Tulosyksikkö: Tampere
Sijainti: Pirkanmaa, Tampere
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: IT
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 15.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Asiakkaamme BearIT Oy on monipuolinen ohjelmistotalo, joka tarjoaa konsultoivaa palvelua omien tuotteiden lisäksi. Yritys työllistää noin 20 henkilöä ja toimintaa heillä on Tampereella ja Helsingissä. Bearit työllistää kokeneita ict-alan osaajia.
Tehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme pätevää ohjelmistosuunnittelijaa monipuolisiin asiakasprojekteihin. Projektit sijoittuvat eri aloille yksityiselle sektorille. Toimenkuvaan kuuluvat monipuolisesti erilaiset ohjelmistokehitystehtävät. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa välittömästi.
Edellytykset Sinulla on vähintään pari vuotta työkokemusta ohjelmoinnista. Omaat myös soveltuvan koulutustausta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Hallitset QT-kehitysympäristön ja Linux-käyttöjärjestelmä on sinulle tuttu. Kaikki soveltuva kokemus luetaan eduksi. Arvostamme harrastuneisuutta.
Tarjoamme Asiakkaamme tarjoaa loistavan näköalapaikan alan kokeneiden osaajien kanssa. Työssä pääsee vaihteleviin ja pitkäaikaisiin projekteihin eri toimialoilla. Projektit ovat modernien teknologioiden ja tuotteiden parissa. Työ on hyvin joustavaa. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen. Asiakkaamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja huomioi yksilön tarpeet.

Palaa