Tuotepäällikkö Celsa Steel Service Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Espoo
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 11.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Celsa Steel Service Oy on Suomen johtava betoniterästuotteiden jatkojalostaja ja jakelija. Hallitsemme koko raudoittamisen ketjun suunnittelusta asentamiseen. Kuulumme kansainväliseen Celsa- ryhmään, joka on Euroopan suurin betoniteräksen valmistaja. Celsa Steel Service Oy:llä on betoniteräksen jatkojalostusta kolmella paikkakunnalla: Espoossa, Åminneforsissa ja Pälkäneellä.

Celsa Steel Service Oy:n toiminnan laajentuessa etsimme nyt teknistä tuotepäällikköä kehittämään betonirakentamisen tarvikkeet- tuoteryhmää sekä vahvistamaan asemaamme toimialan johtavana toimittajana.
Tehtävän kuvaus Tuotepäällikkönä luot ja vahvistat yhteistyösuhteista alan toimijoihin sekä vastaat hankinnoista. Rakennat työsi kannalta tarpeelliset sisäiset- ja ulkoiset verkostot ja pystyt omalla toimintatavallasi vaikuttamaan tuoteryhmän kannattavaan kasvuun ja siihen, että asiakkaat voivat olla tyytyväisiä. Olet energinen, myyntihenkinen ja omatoiminen. Nautit yhteistyön tekemisestä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot toimia erilaisten ihmisten kanssa monenlaisissa tilanteissa. Olet ehdottomasti joukkuepelaaja.
Edellytykset Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta betonirakentamisen alalta. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa englanninkielen osaamista ja matkustusvalmiutta. Työskentelet itsenäisesti monimutkaisten kokonaisuuksien kanssa ja ongelmanratkaisu on sinulle ominaista.


Tarjoamme Celsa Steel Service Oy tarjoaa itsenäisen ja vastuullisen tehtävän menestyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistaan kansainvälisessä yrityksessä. Löytyykö sinulta tahtoa ja uskallusta lähteä kasvattamaan teknistä tuoteryhmää kilpailukyvyn varmistajana?
Muuta Hae tehtävää oheisen linkin kautta 11.12.2016 mennessä. Rekisteröinnin yhteydessä liitä mukaan hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Opteamin seniorirekrytointikonsultti Tuija Autio +358 40 5690009.

Palaa