Aluemyyntipäällikkö Fimet Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Porvoo
Sijainti: Uusimaa, Porvoo
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Markkinointi ja myynti
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Fimet Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia hammashoitoyksiköitä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Konsernilla on liiketoimintayksiköt Suomessa ja Kiinassa sekä jälleenmyyjiä yli 50 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 12 M€ ja henkilökuntaa Suomessa n. 40.
Tehtävän kuvaus Etsimme nyt rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme, Fimet Oy:lle, Askolan toimipisteeseen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
vakituiseen työsuhteeseen.

Ensisijaiset tehtäväsi ovat myynnin kehittäminen ja kasvattaminen, tilausten koordinointi, myyntisopimusten tekeminen sekä markkinatiedon kerääminen ja raportointi.
Edellytykset Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee syttyä myynnistä ja nauttia matkustamisesta. Sen lisäksi haluat tarjota asiakkaillesi aina hyvää palvelua, ja hoitaa asiakkuuksia mallikelpoisesti niiden kaikissa vaiheissa. Odotamme sinulta kaupallista ja/tai teknistä koulutusta, kokemusta kansainvälisestä jälleenmyynti- ja vientikaupasta sekä erinomaisia neuvottelutaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista kielitaitoa.
Tarjoamme Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen roolin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä sekä asiakasräätälöidyt, korkealaatuiset tuotteet. Fimet Oy:llä Sinulla on aidosti mahdollisuus päästä vaikuttamaan päätöksentekoon sekä kehittämään asiakaslähtöistä liiketoimintaa.
Muuta Oletko valmis haasteeseen? Hae paikkaa täyttämällä hakulomake oheisen linkin kautta 31.10.2016 mennessä. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Väresmaa/ Opteam, puh. 0400 712 055.

Palaa