Palvelupäällikkö, Med Group Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Vantaa
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Terveydenhuolto- ja sosiaaliala
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 28.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Med Group on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kasvuyritys. Päätoimialojamme ovat hoiva- ja sosiaalipalvelut, lääkäripalvelut, suun terveydenhuollon palvelut sekä ensihoitopalvelut. Med Group -konserni työllistää Suomessa yli 1200 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista. Etsimme hoivapalveluiden toimialalle kotiin tuotettaviin palveluihin PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Med Groupin pääkonttorille Vantaalle.

Tehtävän kuvaus Toimit palvelupäällikkönä Med Groupin pääkonttorilla Vantaalla. Vastaat itsenäisessä, tulosvastuullisessa työssä vastuualueesi liiketoiminnan sekä operaatioiden johtamisesta. Toimit lähiesimiehenä palvelukoordinaattoreille, jotka toimivat esimiehinä kenttätyöntekijöille. Työskentelet Vantaalla ja Tampereella työskentelevien kahden hoivapalvelupäällikön kollegana, toimialajohtajan alaisuudessa. Työ edellyttää jonkin verran matkustelua.

Työssä tulee vastaan muuttuvia tilanteita, jotka vaativat nopeaa reagointia. Arvostamme rautaista asennetta, paineensietokykyä ja sitä, että toimeenpanet asioita aktiivisesti eteenpäin. Tiimityöskentelytaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Työssä on monta rautaa tulessa ja paljon yksityiskohtia, joten hyvät organisointitaidot ja kyky hallita omaa työtä ovat välttämättömyys.

Työhön vaaditaan kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja hyviä esimiestaitoja. Tehtävässä vaaditaan myös korkeakoulututkintoa.
Työssä katsotaan eduksi sosiaali-/terveydenhuoltoalan koulutus, esimerkiksi geronomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai ensihoitaja.

Etsimme ennen kaikkea persoonaa, joka on ahkera sekä kykenevä tekemään töitä dynaamisessa kasvuyrityksessä, ja jolla on nälkää ja halua kehittyä sekä kehittää omaa osaamistaan. Työajat ovat työn luonteen vuoksi joustavat.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Opteamin seniorikonsultti Antonio Mikkonen, p. 040 1678 311 tai antonio.mikkonen@opteam.fi

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 28.10.2016 ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Palaa