Aluejohtaja Keski-Suomi, Med Group Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Muu
Tehtävätaso Johto
Toimiala: Terveydenhuolto- ja sosiaaliala
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 23.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Med Group on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kasvuyritys. Päätoimialojamme ovat hoiva- ja sosiaalipalvelut, lääkäripalvelut, suun terveydenhuollon palvelut sekä ensihoitopalvelut. Med Group -konserni työllistää Suomessa yli 1200 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista. Etsimme Suun Terveydenhuollon palveluille Aluejohtajaa.
Tehtävän kuvaus Med Group Hammaslääkäreiden aluejohtajana vastaat oman alueesi liiketoiminnasta ja operatiivisesta johtamisesta. Toimit esimiehenä hammaslääkäriyksiköiden vastuuhenkilöille ja vastaat oman alueesi tuloksesta. Tulet tehtävässäsi kehittämään suun terveydenhuollon palveluita yhdessä toimialajohdon kanssa. Kehitystyön lisäksi vastuullasi on uusien toimintatapojen implementointi omalla alueellasi. Kannattavuuden ja liikevaihdon lisäksi tärkeitä työssä suoriutumisen mittareita ovat henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyys sekä henkilöstön osaamisen kehitys.

Etsimme ihmisjohtajaa, jolla on:
- erinomaiset sosiaaliset taidot
- hyvä ongelmanratkaisukyky
- kyky reagoida nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön
- erinomainen paineensietokyky

Työssä vaaditaan aikaisempaa johtamiskokemusta palveluliiketoiminnasta ja vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Ylempi korkeakoulututkinto ja alan kokemus luetaan eduksi.

Etsimme ennen kaikkea persoonaa, joka on ahkera sekä kykenevä tekemään töitä dynaamisessa kasvuyrityksessä. Odotamme sinulta nälkää ja halua kehittyä sekä kykyä motivoida terveydenhuollon työyhteisöjä.

Ihanteellinen sijainti tehtävän hoitamiseksi olisi Jyväskylä, mutta työtä voi myös tehdä Kuopiosta, Lappeenrannasta tai Tampereelta käsin. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista Keski-Suomen alueella.

Hae tehtävää osoitteessa www.opteam.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin rekrytointikonsultti Antonio Mikkonen 0401678311 tai antonio.mikkonen@opteam.fi

Palaa