HOIVAPALVELUPÄÄLLIKKÖ TAMPEREELLE

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Tampere
Sijainti: Pirkanmaa, Tampere
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Terveydenhuolto- ja sosiaaliala
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 28.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Med Group on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kasvuyritys. Päätoimialojamme ovat hoiva- ja sosiaalipalvelut, lääkäripalvelut, suun terveydenhuollon palvelut sekä ensihoitopalvelut. Med Group -konserni työllistää Suomessa yli 1200 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista. Etsimme hoivapalveluiden toimialalle kotiin tuotettaviin palveluihin hoivapalvelupäällikköä.
Tehtävän kuvaus Toimit hoivapalvelupäällikkönä Med Groupin sivutoimistolla Tampereella. Vastaat itsenäisessä, tulosvastuullisessa työssä vastuualueesi liiketoiminnan sekä operaatioiden johtamisesta. Toimit lähiesimiehenä palvelukoordinaattoreille, jotka toimivat esimiehinä kenttätyöntekijöille. Työskentelet Vantaalla työskentelevien kahden hoivapalvelupäällikön kollegana, toimialajohtajan alaisuudessa. Työ edellyttää jonkin verran matkustelua, pääasiassa Pirkanmaalla.

Työssä tulee vastaan muuttuvia tilanteita, jotka vaativat nopeaa reagointia. Arvostamme rautaista asennetta, paineensietokykyä ja sitä, että toimeenpanet asioita aktiivisesti eteenpäin. Tiimityöskentelytaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Työssä on monta rautaa tulessa ja paljon yksityiskohtia, joten hyvät organisointitaidot ja kyky hallita omaa työtä ovat välttämättömyys.
Edellytykset Työhön vaaditaan sosiaali-/terveydenhuoltoalan koulutusta, esimerkiksi geronomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai ensihoitaja. Sinun tulee tuntea hoitotyö sekä sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmä. Kyseessä on vaativa esimiestehtävä, joten eduksi katsotaan esimiestyön koulutus ja soveltuva työkokemus: esimieskokemus ja kokemus liiketoiminnan johtamisesta.

Tarjoamme Etsimme ennen kaikkea persoonaa, joka on ahkera sekä kykenevä tekemään töitä dynaamisessa kasvuyrityksessä, ja jolla on nälkää ja halua kehittyä sekä kehittää omaa osaamistaan. Työajat ovat työn luonteen vuoksi joustavat.
Muuta Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Opteamin seniorikonsultti Outi Kärkkäinen, p. 050 396 1138. Soittoajat: 20.10 klo 8.30–10.00 sekä 25.10 klo 13.30–15.00.

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 28.10.2016 ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Palaa