Varastoesimies, MERISER OY, Merikarvia

Asiakasyrityksen nimi Meriser Oy
Tulosyksikkö: Pori
Sijainti: Satakunta, Pori
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Muu teollisuus varasto ja logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Meriser Oy on 50-vuotias perheyritys Merikarvialla.Valmistamme Pohjoismaissa hyvin tunnettuja, laadukkaita, muovisia LVI-tarvikkeita ruiskupuristuskoneilla ja tuotantomme on pitkälle automatisoitua. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. sadevesikaivoja, hanakulmarasioita, wc-varaosia, erilaisia kunnallisteknisiä kaivoja sekä tyyppihyväksyttyjä lattiakaivoja ja alipaineventtiileitä. Työllistämme tällä hetkellä noin 20 henkeä. Yrityksellämme on sekä tuontia että vientiä.
Lisää tietoa meistä löydät www.merika.fi.
Tehtävän kuvaus Haemme nyt joukkoomme varastoesimiestä pitkäaikaiseen, aluksi noin vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen työstä on hyvät mahdollisuudet vakinaistua.
Edellytykset Edellytyksenä:
- perus atk-taidot
- vähintään B-luokan ajokortti ja trukilla ajotaito
- työkokemus lähettämö- / varastotöistä ja esimiestehtävistä sekä halukkuus ja kiinnostus tähän työhön
- hyvät sosiaaliset taidot
- pystyt joustamaan ja hallitset nopeastikin vaihtuvat tilanteet
Plussaa:
- alan koulutus
- työturva- ja ensiapukortti
Tarjoamme Tarjoamme Sinulle vakituisen ja haastavan sekä monipuolisen työn, viihtyisän työympäristön ja mukavan työporukan voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Työ on pääasiassa päivätyötä (klo 6-18 välillä, 40 h / vko). Varastoesimiehenä johdat varastotyöntekijöiden työtä ja osallistut tuotannon suunnitteluun sekä kuljetusten hoitoon. Työhön kuuluu myös lähettämötyöntekijöiden sijaistus esim. lomien aikana tai muuten tarvittaessa.

Palkkaus muovituote- ja kemiantuoteteollisuuden TES mukaisesti.
Muuta Mikäli kiinnostuit yllä olevasta tehtävästä ja tunnistat itsesi toivomuksistamme, jätä hakemus alla olevasta linkistä!
Muistathan liittää CV:si hakemukseen. Hae viimeistään 31.10.2016 mennessä!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalveluyritys Opteam:n kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Porin aluepäällikkö Anne-Mari Koivu, 050-4342256 tai e-mail anne-mari.koivu@opteam.fi

Palaa