Kenttämyyjä, HC TPS c/o Opteam

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Turku
Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: Markkinointi ja myynti
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 02.11.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: HC TPS Turku Oy on osa vuodesta 1922 saakka toiminutta Turun Palloseuraa, joka on Suomen suurimpia urheiluseuroja. Toimintamme koostuu vahvasti ottelutapahtumien yhteyteen rakennetuista palveluista, kuten aitioista, Business Clubista ja erilaisista ottelukohtaisista seminaareista ja verkostoitumistapahtumista. Luomme otteluelämyksiä tuhansille asiakkaille joka viikko.
Tehtävän kuvaus Etsimme joukkoomme raudanlujaa KENTTÄMYYJÄÄ vastaamaan uusien yhteistyökumppanien hankinnasta ja heille tarjottavien palveluratkaisujen räätälöinnistä.

Kenttämyyjän tehtävänä on kartoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä uusien asiakassuhteiden luominen osana muuta myyntiryhmää. Pystyt rakentamaan kullekin asiakkaalle parhaiten sopivat palvelukokonaisuudet ja ymmärrät pitkäaikaisten asiakassuhteiden merkityksen. Olet kiinnostunut jääkiekosta ja sen tuottamista elämyksistä sekä ymmärrät ottelutapahtumien tarjoamat hyödyt asiakkaalle myös businessnäkökulmasta. Olet valmis osallistumaan asiakassuhteiden hoitoon myös ottelutapahtumailtoina.
Edellytykset Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta ja näyttöä B2B-myynnistä sekä asiakaspalvelutehtävistä. Ymmärrät mediamyynnin ratkaisujen tarjoamat hyödyt asiakkaalle ja pystyt tarjoamaan asiakkaalle kokonaista tuote- ja palveluratkaisua yksittäisen tuotteen sijaan. Omaat aktiivisen ja määrätietoisen otteen tekemiseen ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta. Samalla kuitenkin ymmärrät pitkäkestoisten asiakassuhteiden merkityksen liiketoiminnalle, etkä ole hakemassa pelkästään pikavoittoja. Oma auto on välttämätön tehtävän hoitamiseen.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle upean tilaisuuden päästä näköalapaikalle tarjoamaan asiakkaillemme Euroopan parasta lätkäelämystä ja arvokkaita kontakteja ottelutapahtumissa sekä mahtavan tiimin, jolle innovaatioiden kehittäminen ja lanseeraus on keskeinen osa toimintaa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä tammikuun alussa 2017.
Muuta Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan hakulinkin kautta viimeistään 2.11.2016. Lisätietoja tehtävästä antaa HC TPS:n myyntipäällikkö Kari Salminen puh. 050 407 7102 21.10.2015 klo 14-16 ja 27.10.2015 klo 14-16. Hakuprosessista voit kysyä lisää Opteamin konsultti Johanna Tanskaselta puh 050 5901 700 27.10. klo 10-11 ja 29.10. klo 12-13.

Palaa