Huollon Aluepäällikkö Vantaalle

Asiakasyrityksen nimi Rotator Oy
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Vantaa
Tehtävätaso Päällikkö
Toimiala: Kone-ja metalliteollisuus
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 23.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Rotator Oy tuo maahan, markkinoi ja huoltaa maarakennuskoneita, trukkeja, henkilönostimia, kurottajia, nostureita, maantiivistyskoneita ja iskuvasaroita. Edustamme Suomessa maailmanlaajuisesti tunnettuja päämiehiä ja huipputekniikan merkkituotteita. Liikevaihtomme 2015 oli 60 M€ ja henkilöstöä meillä on 140
Tehtävän kuvaus Asiakkaamme etsii myyntihenkistä huollon Aluepäällikköä johtamaan ja kehittämään huolto-organisaation toimintaa.

Vastaat Etelä-Suomen (Vantaa, Raisio, Lahti) huolto- ja korjaustoiminnoista sekä niiden tuloksesta. Esimiestyön lisäksi oleellinen osa työtäsi on huolto- ja korjauspalveluiden tarjouslaskenta ja myynti työkoneasiakkaillemme, sekä näihin liittyvien asiakassuhteiden ja sopimusten ylläpito.
Tehtävässäsi vastaat vastuualueesi operatiivisesta toiminnasta. Tuet ja ohjaat tiimin jäseniä päivittäisessä työssä sekä annat tarvittavaa tukea toiminnan kehittämiselle. Johdettavaan tiimiin kuuluu reilut 20 henkilöä. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.
Tehokkaan toiminnan takaamiseksi osaat seurata, tarkastella ja analysoida taloudellisia tunnuslukuja ja tarvittaessa kehittää niiden perusteella huolto-organisaation toimintaa.
Edellytykset Tehtävä edellyttää esimieskokemusta ja mieluusti kokemusta työkoneiden ja raskaan kaluston alalta. Odotamme sinulta lisäksi tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta.
Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Johtaminen ja oman tiimisi tukeminen ovat korkealla prioriteeteissasi.
Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne kuuluvat vahvuuksiisi ja sinulla on kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle myös englannin kielellä.
Tarjoamme Rotator Oy tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana menestyvää organisaatiota. Haluatko päästä näyttämään osaamisesi huoltotoiminnon kehittämisessä ja organisoimisessa? Hakuprosessi on käynnissä, toimi heti.
Muuta Lisätietoja tehtävästä Tuija Autio / Opteam Oy 040 5690009. Tehtävään voit hakea 23.10.2016 mennessä lähettämällä hakemuksen, CV:n sekä palkkatoiveesi.

Palaa