Graafinen suunnittelija, Grano Oy

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Helsinki
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Toimihenkilö
Toimiala: Media/Viestintä
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 24.10.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Grano -konserni on Suomen johtava digitaalisten markkinointipalveluiden sekä paino-, tulostus-, ja tallennealan palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla. Monipuolinen tuote- ja palveluvalikoimamme yhdistettynä nopeaan ja hyvään palveluun tuottaa laadukkaita ratkaisuja asiakkaiden moninaisten näkemysten toteuttamiseksi. Konsernissamme työskentelee 800 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 90 milj. euroa.
Tehtävän kuvaus Graafinen suunnittelija
Helsinki, Vallila

Haemme asiakkaallemme, Grano Oy:lle, markkinointiviestinnän ja graafisen suunnittelun moniosajaa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Edellytykset Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta, hyvää visuaalista otetta sekä myös rohkeutta uudenlaisiin toteutuksiin. Hallitset Adobe CC-ohjelmat erinomaisesti ja loihdit niillä monipuolisia printti- ja digitoteutuksia vaihteleviin kanaviin.

Sinulla tulee olla ymmärrystä myyvän markkinointisisällön merkityksestä ja osaat tuoda siihen oman näkemyksesi. Osaat myös loihtia lyhyitä markkinointitekstejä perinteisin menetelmin.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja osaat ratkaista ongelmia itsenäisesti. Viihdyt asiakkaiden parissa ja olet kuin kotonasi erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Kannat vastuun omasta tekemisestäsi sekä pystyt vastaamaan myös tiimin vetämisestä tuotantokoordinaattorin roolissa.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.
Muuta Kiinnostuitko? Täytä pikaisesti hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.opteam.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Eila Eklund, p. 0503454296.


Opteam Luova on yhteinen paikka luovan alan töille ja tekijöille. Yhdistämme median, markkinoinnin, viestinnän ja muotoilun tekijät ja työllistäjät. Haluamme vaikuttaa siihen, että luovan alan osaajille on riittävästi töitä ja että työnantajat voivat rekrytoida tarvitsemiaan ammattilaisia joustavasti ja vaivattomasti. Meidän avullamme jokainen voi keskittyä siihen, minkä parhaiten osaa.

Opteam Luova osa Opteamia, joka on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Kehitämme arkea parantavia palveluja monimutkaistuvan työelämän tarpeisiin. Olemme henkilöstöjohdon strateginen ja operatiivinen kumppani yrityksen kaikissa vaiheissa. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Sodankylään. Opteam Luova on uusin palvelumme, joka mahdollistaa luovan alan työpaikkojen ja osaajien kohtaamisen.

Palaa