Ohjelmistosuunnittelija BearIT / Helsinki

Asiakasyrityksen nimi Muu
Tulosyksikkö: Cresco
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Tehtävätaso Asiantuntija
Toimiala: IT
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 30.12.2016
Asiakasyrityksen esittelyteksti: Asiakkaamme BearIT Oy on monipuolinen ohjelmistotalo, joka tarjoaa konsultoivaa palvelua omien tuotteiden lisäksi. Yritys työllistää noin 20 henkilöä ja toimintaa heillä on Tampereella ja Helsingissä. Bearit työllistää kokeneita ict-alan osaajia.
Tehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme osaavia ohjelmistosuunnittelijoita monipuolisiin asiakasprojekteihin. Projektit sijoittuvat eri aloille julkiselle sekä yksityiselle sektorille. Toimenkuvan kuuluvat monipuolisesti erilaiset ohjelmistokehitystehtävät.Edellytykset Sinulla on 3-5 työkokemusta ohjelmoinnista. Omaat myös soveltuvan koulutustausta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Sinulla on kokemusta seuraavista teknologioista: moderni Java sisältäen Javascript, JSP, JSF sekä tietokannat (Oracle), Linux. Ohjelmistokehityskokemus tuotantojärjestelmistä ja testaustyöskentelystä luetaan eduksi. Kaikkea ohjelmointiin liittyvää harrastuneisuutta arvostetaan hyvin pitkälle. Työssä odotetaan hyviä tiimityötaitoja.
Työ alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Etsimme useita eri projekteihin henkilöitä, joten lähetä rohkeasti hakemus, vaikka osaaminen ei suoraan osuisi kohdalleen.
Tarjoamme BearIT tarjoaa loistavan näköalapaikan alan kokeneiden osaajien kanssa. Työssä pääsee vaihteleviin ja pitkäaikaisiin projekteihin eri toimialoilla. Projektit ovat modernien teknologioiden ja tuotteiden parissa. Työ on hyvin joustavaa. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen. Asiakkaamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja huomioi yksilön tarpeet.

Lisätietoja Senior Recruitment Consultant Tuija Autio / Opteam 0405690009

Palaa